Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 08.04. – 12.04.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 08.04. – 12.04.2024.

  • 12.04.2024
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

U ponedjeljak smo se družili na sajmu “Zeleni Kastav”. Izlaganjem i prodajom proizvoda, naši DIPovci dobivaju priliku aktivno sudjelovati u svojoj zajednici. Na ovaj način povećavamo vidljivost i ukazujemo na važnost inkluzije osoba s invaliditetom ali i drugih marginaliziranih skupina. Jeste li znali da su proizvodi koje prodajemo ručni rad naših korisnika?

Utorak smo započeli sa čišćenjem lavande, koja je pridonijela opuštenom početku dana. U drugom dijelu dana, zaputili smo se u šetnju sa nordijskim štapovima. Ova vrsta hodanja razlikuje se od običnog po tome što aktivno uključuje cijelo tijelo i potiče pravilno držanje kralježnice.

U četvrtak su nam došli prijatelji iz Centar za rehabilitaciju Rijeka. Pridružili su nam se na bubnjarskom krugu s Lukom i na kreativnoj aktivnosti kaširanja. Nadamo se da su uživali koliko i mi te da će nam opet doći!

U petak smo se sa prijateljima iz poludnevnog boravka družili u vrtu na Viškovu. S obzirom da je bilo pretoplo za obradu vrta, odlučili smo se lopta ti u hladu. Kako bi aktivirati um, dok smo se loptali, raspravili smo o našim manama i vrlinama.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se