Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Doniraj i udomi

Doniraj i udomi

“Udomljavanjem“ naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju i druge osobe s invaliditetom. Mi vam zato poklanjamo jedan ili više predmeta koje smo sami napravili: “Hilda” (hobotnice punjene lavandom) ili “Vanda” (vrećice punjene lavandom), “Mali “DIP-ovi“ patuljci” (brada od creske vune) i sličnih predmeta. Radimo i prema vašoj narudžbi, pa nas za sve dodatne informacije možete kontaktirati na: https://dip.hr/kontakt/

Dnevni centar Prijatelji, u okviru kojega se pružaju socijalne usluge poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške (Radno-okupacijski program DIP-ov klub mladih – “Priprema, pozor, radim!”) priprema mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju i ostale odrasle osobe s invaliditetom, za rad na nekoliko načina:

1. Inkluzivnim volontiranjem, npr. mladi volontiraju na rekreativno-humanitarnoj manifestaciji “Homo si teć!”
2. U posebnim uvjetima u našem centru za radno-okupacijske aktivnosti – Dnevni centar Prijatelji u našem DIP-u, i drugdje.
3. Na otvorenom tržištu rada.

Za sve oblike pružamo podršku: stručnog asistenta/radnog instruktora na radu, prilagodbe radnog mjesta i drugo.

Kako bi osigurali kontinuitet rada, kao najvažniji preduvjet za usvajanje jednostavnih radnih procesa, moramo provoditi aktivnosti svaki dan.  Naši proizvodi napravljeni tijekom radno-okupacijskih aktivnosti su i dokaz napretka, ali i uključivanja “DIP-ovaca“ u odlučivanje (planiranje, provedbu i razvoj) odnosno aktivnog sudjelovanja “DIP-ovaca“ u kreiranju programa, jer i oni odlučuju o tome što i kako ćemo raditi, pa uz našu stručnu podršku svakim danom sve više napreduju.

Pomognite nam u tome, tako što donirate za naš rad, a mi ćemo vama pokloniti neki do naših proizvoda koji su napravljeni na našim radno-okupacijskim aktivnostima. Možete “udomiti“ 1, 2 ili više istih ili različitih proizvoda, donirati nam najmanji navedeni iznos za svaki od njih  ili više prema vlastitim mogućnostima.

U nastavku možete vidjeti 2D bar kodove za plaćanje donacije koje možete skenirati putem aplikacije mobilnog bankarstva. U izborniku u aplikaciji pronađite opciju ‘skeniranje uplatnice’ / ‘skeniraj i plati’ / ‘skeniranje 2D bar koda’ / ‘slikaj i plati’ i sl. –  aplikacija će sama popuniti sva polja. “DIP-ovci“ zahvaljuju na donaciji! 🙂

Za sva pitanja, slobodno se obratite na:

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR=7,53450 kn

Donacija od 2,65 eura (20,00 kn)

Donacija od 25,00 kn / 3,31 eura

Donacija od 30,00 kn / 3,98 eura

Donacija od 50,00 kn / 6,64 eura

Donacija od 100,00 kn / 13,27 eura

Donacija prema vlastitim mogućnostima:

 

 

Odabrano predmeta: {{ modalProducts.length }}
  • x
Naruči i doniraj