Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.

Radno-okupacijski program “Priprema, pozor,radim!” priprema mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju za rad i to na nekoliko načina:

1. Inkluzivnim volontiranjem, npr. mladi volontiraju na rekreativno-humanitarnoj manifestaciji “Homo si teć!”
2. U posebnim uvjetima u našem centru za radno.okupacijske aktivnosti – u našem DIP-u, i drugdje.
3. Na otvorenom tržištu rada.

Kako bi osigurali kontinuitet rada kao najvažniji preduvjet za usvajanje jednostavnih radnih procesa, moramo provoditi aktivnosti svaki dan. Cilj nam je postati udovoljiti uvjetima za priznavanje statusa i financiranje pružatelja socijalnih usluga za najprije,  poludnevni boravak i  psihosocijalnu podršku, a kasnije i osiguravanje stambenih zajednica za naše Dipovce.  Naši proizvodi napravljeni tijekom radno-okupacijskih aktivnosti su i dokaz napretka, ali i uključivanja Dipovaca u odlučivanje (planiranje, provedbu i razvoj) odnosno aktivnog sudjelovanja Dipovaca u kreiranju programa. jer i oni odlučuju o tome što i kako ćemo raditi, pa uz našu stručnu podršku svakim danom sve više napreduju.

Pomognite nam u tome, tako što donirate za naš rad, a mi ćemo vama pokloniti neki do naših proizvoda koji su napravljeni na našim radno-okupacijskim aktivnostima. Možete “udomiti“ 1, 2 ili više istih ili različitih proizvoda, donirati nam najmanje navedeni iznos za svaki od njih  ili više prema vlastitim mogućnostima.

U nastavku možete vidjeti 2D bar kodove za plaćanje donacije koje možete skenirati putem aplikacije mobilnog bankarstva. U izborniku u aplikaciji pronađite opciju ‘skeniranje uplatnice’ / ‘skeniraj i plati’ / ‘skeniranje 2D bar koda’ / ‘slikaj i plati’ i sl.- aplikacija će sama popuniti sva polja. Dipovci se zahvaljuju na donaciji! 🙂

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR=7,53450 kn

Donacija od 20,00 kn / 2,65 eura

Donacija od 25,00 kn / 3,31 eura

Donacija od 30,00 kn / 3,98 eura

Donacija od 50,00 kn / 6,64 eura

Donacija od 100,00 kn / 13,27 eura

Donacija prema vlastitim mogućnostima:

 

 

Odabrano predmeta: {{ modalProducts.length }}
  • x
Naruči i doniraj
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.