A A A Black and white icon Change contrast icon
Volontiraj
Okrugli stol Distancirano socijalni 7.6.2022., preporuke i materijali za izradu Alternativnog izvješća

Okrugli stol Distancirano socijalni 7.6.2022., preporuke i materijali za izradu Alternativnog izvješća

  • 23.06.2022
  • DIP-ov klub mladih

Distancirano socijalni – zagovaranje prava OSI, ljudi za koje radimo!

 

Hvala @Radio Kastav što je ovoj temi posvetio cijelu emisiju Bez dlake na jeziku. Gostovali smo nakon okruglog stol,a kako bi rekapitulirali poruke javnosti. Emisiju može poslušati na: view

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i dali aktivni doprinos ciljevima ovog okruglog stola i kampanje koju provodimo za naše ljude za koje radimo. zahvaljujemo našim domaćinima Domu Kantrida što su nas sjajno ugostili,  Savjetu za socijalnu skrb PGŽ,  gostima iz Istre (predsjednik Saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama i Centru za inkluziju i pružanje usluga u zajednici, Pula) te cijelom Upravnom odjelu za socijalnu politiku i mlade PGŽ koji nam daju podršku.
Poveznica za obrazac članstva u neformalnoj mreži ŽUZ je tu: https://forms.gle/4bWxoNEN7j8CDbMPA
U prilogu su materijali / dokumenti  koje su sudionici dobili u papirnatom obliku, prezentaciju  prema kojoj se vodila rasprava i rekapitulaciju dosadašnjih rasprava i istraživanja. Izrada Alternativnog izvješća se nastavlja, pa očekujte u rujnu novi poziv.
Molimo vas da, ako imate prijedloge kako riješiti pojedini izazov s kojim se suočavamo u području pružanja socijalnih usluga, da nam ih i dostavite. Sve preporuke su podložne unaprijeđenju i novim prijedlozima.

Isto tako, ako želite i dalje aktivno sudjelovati u unapređenju dostupnosti i kvalitete socijalnih  usluga, a 23 pružatelja je u upitniku izrazilo interes da bi se pridružili i aktivno djelovali u neformalnoj mreži pružatelja  socijalnih usluga, molimo Vas da ispunite obrazac prijave u članstvo. Prije toga analizirajte prijedloge za obaveze i prava članova u ovoj neformalnoj inicijativi kako bi bili što efikasniji i učinkovitiji u provedbi ciljeva.
Poveznica za obrazac članstva u neformalnoj mreži ŽUZ je tu: https://forms.gle/4bWxoNEN7j8CDbMPA

 

Za sva pitanja i konstruktivne prijedloge stojim na raspolaganju.
Programski tim
Marta Berčić
Bernard Šešo
Karmen Vučetić
Silvia Marković
0915580920

Rekapitulacija i preporuke DS 7.6.2022.

Okrugli stol 7.6. – DIP

Materijali za okrugli stol DS 7.6.2022.

https://forms.gle/4bWxoNEN7j8CDbMPA

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.