Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Okrugli stol Distancirano socijalni 7.6.2022., preporuke i materijali za izradu Alternativnog izvješća

Okrugli stol Distancirano socijalni 7.6.2022., preporuke i materijali za izradu Alternativnog izvješća

  • 23.06.2022
  • ISTRAŽIVANJA

Distancirano socijalni – zagovaranje prava OSI, ljudi za koje radimo!

 

Hvala @Radio Kastav što je ovoj temi posvetio cijelu emisiju Bez dlake na jeziku. Gostovali smo nakon okruglog stola, kako bi rekapitulirali poruke javnosti. Emisiju možete poslušati na: view

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i dali aktivni doprinos ciljevima ovog okruglog stola i kampanje, koju provodimo za naše ljude, za koje radimo. Zahvaljujemo našim domaćinima, Domu Kantrida što su nas sjajno ugostili,  Savjetu za socijalnu skrb PGŽ,  gostima iz Istre (predsjednik Saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama i Centru za inkluziju i pružanje usluga u zajednici, Pula) te cijelom Upravnom odjelu za socijalnu politiku i mlade PGŽ, koji nam daju podršku.
Poveznica za obrazac članstva u neformalnoj mreži ŽUZ je tu: https://forms.gle/4bWxoNEN7j8CDbMPA
U prilogu su materijali / dokumenti  koje su sudionici dobili u papirnatom obliku, prezentacija  prema kojoj se vodila rasprava i rekapitulacija dosadašnjih rasprava i istraživanja. Izrada Alternativnog izvješća se nastavlja, pa očekujte novi poziv u rujnu.

Molimo Vas da, ako imate prijedloge kako riješiti pojedini izazov s kojim se suočavamo u području pružanja socijalnih usluga, nam ih i dostavite. Sve preporuke su podložne unaprjeđenju i novim prijedlozima.

Isto tako, ako želite i dalje aktivno sudjelovati u unapređenju dostupnosti i kvalitete socijalnih  usluga, a 23 pružatelja je u upitniku izrazilo interes da bi se pridružili i aktivno djelovali u neformalnoj mreži pružatelja  socijalnih usluga, molimo Vas da ispunite obrazac prijave u članstvo. Prije toga analizirajte prijedloge za obaveze i prava članova u ovoj neformalnoj inicijativi, kako bi bili što efikasniji i učinkovitiji u provedbi ciljeva.
Poveznica za obrazac članstva u neformalnoj mreži ŽUZ je tu: https://forms.gle/4bWxoNEN7j8CDbMPA

 

Za sva pitanja i konstruktivne prijedloge, stojimo na raspolaganju.
Programski tim
Marta Berčić
Bernard Šešo
Karmen Vučetić
Silvia Marković
0915580920

Rekapitulacija i preporuke DS 7.6.2022.

Okrugli stol 7.6. – DIP

Materijali za okrugli stol DS 7.6.2022.

https://forms.gle/4bWxoNEN7j8CDbMPA

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se