Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Prva Kvarnerska kolonija autorskog stripa i ilustracije

Prva Kvarnerska kolonija autorskog stripa i ilustracije

Prva Kvarnerska kolonija autorskog stripa i ilustracije, 2020.-2021.

Sudjelovali su:Marko Dješka art, Matija Pisačić, Ivan Mišković, Damir Stojnić, Lea Kralj Jager, Stjepan Bartolić, Antio Filipović, Ivan Marušić, Ivana Geček, Korina Hunjak i Damir Steinfl.
Aktivnosti:
1. izložba radova autora i autorica iz Hrvatske – 10 godina stripa i ilustraicje prema izboru autora; 300 radova
2. tisak kataloga radova s izložbe, 6.2021.
3. kolonija – susret i rad autora i autorice u Rijeci
4. natjecanje 24. satno crtanje stripa

Studeni 2021.

24-satno crtanje stripa

Rezultati se vide, suradnja na promociji stripa s Hrvatskim autorskim stripom dovodi 24 -satno crtanje stripa u Rijeku u naš DIP. Crtalo se na lokacijama ZG-ST-OS-RI ali i online za kompletnu i sve crtače svijeta. Preporuka je bila crtati od doma i postaviti gotov strip online putem naše platforme. Ovogodišnji baner i logo izradila je Ivana Geček.  Podijelite info dalje. Vizual by Ivana Geček

Radovi: https://dip.hr/24-satno-crtanje-stripa/


Listopad 2021.

Susret autora i autorica “Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracije” se odvijao od 21.10. do 24.10. 2021. godine u DIP-u, Wenzelova 2/1.

Izrazito nas veseli što smo bili domaćini autorima i autoricama stripa i ilustracije iz cijele Hrvatske. Kako i što smo sve radili možete provjeriti na:

Kvarnerska kolonija 2021 – Dan #1

 

Kvarnerska kolonija 2021 – Dan #2

Kvarnerska kolonija 2021 – Dan #3

Kvarnerska kolonija 2021 – Dan #4

 

 

 


Kvarnersku koloniju autorskog stripa i ilustracije čini niz aktivnosti sa sljedećim ciljevima:  intenzivirati rad na promociji stripa i ilustracije u Primorsko-goranskoj županiji i Hrvatskoj, oblikovati publiku i potaknuti stvaranje novih autorskih poduhvata.

Izložba crteža hrvatskih autora i autorica prošle godine u Exportdrvu i promocija kataloga radova u srpnju 2021. u  ovom području (PGŽ)  čine  značajni pomak u kvaliteti kulturnih proizvoda i umjetničkih izričaja te njihovoj dostupnosti publici. Izloženi crteži nastali u posljednjih 10 godina  pokazali su  bogatstvo hrvatskog stripa i ilustracije. Trajni dokaz ove vrijednosti je tiskan u katalogu radova, Ponosni smo što u ovim teškim  uvjetima za kulturu u PGŽ i Hrvatsku organiziramo ovu Koloniju, uživo.

Na ovaj prvi susret su pozvani autori i autorice koji ili vode veće projekte hrvatske strip scene ili sudjeluju u njihovom radu  U radu će sudjelovati:

1. MATIJA PISAČIĆ, Sesvete,  Zagreb,  http://www.hfs.hr/autori_detail.aspx?sif=256

2. MARKO DJEŠKA, Osijek ili Zagreb, https://markodjeska.com

3. IVAN MARUŠIĆ, Split, http://www.mojstrip.com/autori/ivan-marusic

4. IVANA GEČEK, Varaždin, https://www.artstation.com/ivana_gecek

5. STJEPAN BARTOLIĆ, Zagreb,https://zagrebcomiccon.com/uncategorized/stef-bartolic/

6. LEA KRALJ JAGER, Zagreb, https://hr.linkedin.com/in/lea-kralj-jager-50084360

i naši lokalni umjetnici iz Primorsko-goranske županije:

7. KORINA HUNJAK, Rijeka,  https://korinahunjak.com 

8. ANTONIO FILIPOVIĆ

9. IVAN MIŠKOVIĆ, Rijeka, https://hr.wikipedia.org/wiki/Ivan_Mišković

10. DAMIR STEINFL, Opatija, https://damirsteinfl.blogspot.com

11. izv. prof. DAMIR STOJNIĆ, Rijeka, https://apuri.hr/stranica/3-stojnic-damir/

Većina autora i autorica je do sada izlagala na brojnim domaćim i stranim festivalima i izložbama te dobila brojne nagrade za svoj rad. Vidimo se u DIP-u!

Pozivamo studente i učenike te ostale zainteresirane građane da se jave na poziv za sudjelovanjem u radionicama za javnost koji će biti objavljen na Facebook stranici Kolonije https://www.facebook.com/Kvarnerska-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije-102812631635828/?ref=pages_you_manage i ovoj web stranici.,https://dip.hr/programi/kvarnerska-kolonija-autorkog-stripa-i-ilustracije/

Broj osoba koje će moći sudjelovati u radionicama za javnost i upoznati autore i autorice je ograničen zbog mjera zaštite od pandemije COVID19. Pratite naše objave!   Obrazac prijave : https://forms.gle/sMzQZijixFMFvcRo6

Radni program (radni program je podložan promjenama o čemu ćemo vas obavijestiti na press konferenciji prije Kolonije):

Datum Aktivnosti Sudionici Mjesto događanja
21.10.2021.

četvrtak

1. dolazak autora, do 16:00

2. sastanak autora i domaćina od 16:00 do 18:00

1. autori gosti kolonije

2. autori sudionici kolonije i drugi

1. doček i smještaj prema rezervacijama  organizatora

2. Društvo za istraživanje i potporu DIP, Wenzelova 2/1

22.10.2021.

petak

1. vođena šetnja po Rijeci s neuobičajenim crticama iz povijesti Rijeke

2. pauza (ručak u DIP-u)

3. od 16 do 19:30 rad u DIP-u

1. autori i Saša Domitrović, Antikvarijat Mali neboder

2. autori

3. autori i publika

1. polazak ispred HNK Ivana Zajca

2. Wenzelova 2/1

3. isto

23.10.2021.

subota

1. od 10 do 13 rad u DIP-u

2. pauza (ručak u DIP-u)

3. od 16 do 19:30 rad u DIP-u

1. autori

2. autori

3. autori

1. Wenzelova 2/1

2. isto

3. isto

24.10.2021.

nedjelja

      Zatvaranje kolonije    

 


Rujan 2021. godine

Pripremamo se za nastavak Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracije: pozivi autorima i autoricama za kraj listopada , vikend u Rijeci s autorima, stvaranje novih djela, pokoja izložba…još malo pa imamo i cijeli program s autorima.


Srpanj 2021. godine

Uručeni primjerci kataloga našim donatorima

Danas, 28.7.2021. godine smo konačno uručili primjerke kataloga našim donatorima bez kojih ne bi mogli tiskati ovaj kulturni proizvod. Nadamo se da će i autorima i autoricama donijeti prilike i dodatnu motivaciju u njihovom radu. U prostorima naše udruge smo predsjedniku donatora @Poslovni klub Partneri, gosp. Borisu Popoviću uručili primjerke kataloga kako bi diseminirali ovaj sjajan pregled hrvatskog autorskog stripa i ilustracije, kao i grupa koje djeluju na našoj strip sceni. Hvala Poslovni klub Poslovni klub Partneri, Teklić, Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka, Damir Steinfl, Damir Stojnic, Matija Pisačić, Novi list, Dubravko Mataković, Miroslav Sekulic-Struja. Irena Jukić Pranjić, KOMIKAZE, LAVANDERMAN Vidimo se u nastavku Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracije na jesen.

Prva tura kataloga je poslana autorima poštom, a autore i autorice koji još nisu dostavili adresu na koju ćemo poslati molimo da se jave što prije na mail: [email protected] ili [email protected].

 

Održana promocija kataloga Prve kvarnerske kolonije stripa i ilustracija

U ponedjeljak, 12. srpnja 2021. godine, uspješno smo održali promociju kataloga radova s izložbe 1. Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracije, unatoč visokoj temperaturi, na platou ispred Centra Gervais u Opatiji. Zahvaljujemo uzvanicima na prisustvu i pruženoj podršci: autori stripa i ilustracije Damir Steinfel, Matija Pisačić, Korina Hunjak, Damir Stojnić, zamjenica gradonačelnika Grada Opatije Kristina Đukić, izaslanik Grada Rijeke (pročelnik Odjela za kulturu Grada Rijeke) Ivan Šarar, ravnatelj Festivala Opatija Erni Gigante Dešković, predstavnici medija i članovi programskog tima Društva za istraživanje i potporu.

Zahvaljujemo PartneRi, Primorsko – goranska županija i Grad Opatija na financijskoj podršci i Grad Rijeka na podršci pri organizaciji izložbe radova.

Vidimo se na jesen, pripremamo susrete s autorima stripa i ilustracije!

 


Svibanj i lipanj 2021. godine

Katalog je nakon svih  “porođajnih muka” konačno u tisku. Datum promocije kataloga će biti najavljen najmanje 5 dana unaprijed, a na promociju će biti pozvani i autori i autorice te donatori koji su omogućili tiska kataloga i provedbu Kolonije.

Katalog radova stripa i ilustracije s izložbe  je naš prvijenac u ovom području. Iako smo nakladnici, izdavači i autori više publikacija, u raznim područjima, za ovu našu  “prinovu”  imamo puno poštovanja, za autore i autorice i njihov rad, puno želja da zaista dobro zabilježimo  i pokažemo svijetu bogatstvo stripa i ilustracije na našim područjima.  Zato smo odlučili izdati ovaj katalog na hrvatskom i engleskom jeziku, urediti ga bez pretenzija da bude u formi u kojoj obično jesu katalozi s izložbi (popis radova s osvrtima likovne kritike ili povjesničara umjetnosti), nego smo ostavili publici i kritičarima da potaknuti ovim bogatstvom na jednom mjestu prosuđuju, analiziraju i vrednuju strip scenu i ilustratore. Isto tako, želimo da ova prva izložba koja je dio programa prve Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracije bude dokumentirana, kako bi budući kritičari i povjesničari umjetnosti imali dokument iz kojeg je vidljiv rad nekoliko generacija autora i autorica, u posljednjih 10 godina,  na jednom mjestu. Kao što smo više puta naglasili, izložba s čijeg postava su odabrani radovi za katalog nije imala kustosa, u tradicionalnom galerijskom ili muzejskom smislu, nego je ta uloga  bila prepuštena autorima. Autori i autorice su  odabrali 7 tabli koji predstavljaju njihov rad u posljednjih 10 godina. Umjetnički voditelj projekta je za katalog odabrao po 2 rada. Izrada katalog je imala svoje mijene, faze kroz koje je prolazila, ljude koje su htjeli sudjelovati pa nisu mogli i razne druge  izazove koji su rezultirali produženim rokom za izdavanje. Upornost umjetničkog voditelja Kolonije, Damira Steinfla, da svaki detalj uredi i sredi, da učini sve kako bi katalog bio što reprezentativniji dovela je do proizvoda za koji će nadamo se naći svoje mjesto u javnosti.


Ožujak  i travanj 2021. godine

Teku pripreme za tisak kataloga s izložbe,  pripreme za organizaciju kolonije te još jedno postavljanje izložbe u drugom gradu u PGŽ. Tisak kataloga se planira početkom svibnja, kao i promocija, a kolonija obzirom na mjere zaštite ili do lipnja ili u rujnu.

1. Kvarnersku koloniju autorskog stripa i ilustracije su do sada sufinancirali i dali podršku:

 1. Primorsko goranska županija – javni natječaj za financiranje manifestacija i projekta u kulturi –  prioritet kreativne industrije za 2020 godinu  –  10.000,00 kn za tisak i pripremu radova za izložbu i ostale materijalne troškove postave izložbe  https://www.pgz.hr/ustroj/upravna-tijela/upravni-odjel-za-kulturu-sport-i-tehnicku-kulturu/
 2. Primorsko goranska županija – javni natječaj za financiranje manifestacija i projekta u kulturi –  prioritet kreativne industrije za 2021 godinu  –  15.000,00 kn za naknade autorima i organizatorima za provedbu kolonije i ostale materijalne troškove postave izložbe
 3. Grad Opatija 10.000,00 kn iz sredstava pokroviteljstva i sponzorstva, za naknadu za umjetničkog voditelja Kolonije i grafički dizajn pripreme promidžbenog materijala https://www.opatija.hr/hr/vijesti/novosti/javni-poziv—pokroviteljstva-i-sponzorstva,11848.html
 4. PartneRI – Poslovni klub 16.000,00kn za tisak i grafički dizajn i pripremu kataloga 1. izložbe 1. Kvarnerske kolonije održane od 6.11.2020. do 24.12.2020. u Exportdrvu.  https://partneri.hr/kultura-umjetnost-i-drustvene-inovacije/
 5. Rijeka 2020 EPK – Exportdrvo je dao nefinancijsku podršku te osigurao izložbeni prostor bez naknade te dao podršku u promidžbenim aktivnostima.  https://rijeka2020.eu/o-epk-projektu/obnova-zgrada/exportdrvo/
 6. Društvo za istraživanje i potporu – 5.000,00 kn za materijalne troškove, udio u tisku i grafičkoj pripremi materijala, za postav izložbe

Projektni tim Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracije čine:

 1. umjetnički voditelj Damir Steinfl, samostalni umjetnik  – https://www.facebook.com/damir.steinfl
 2. voditeljica projekta: Marta Berčić, prof, soc., voditeljica programa u DIP-u – https://www.facebook.com/istrazivanjeipotpora
 3. grafička priprema i izrada promidžbenih materijala: Nela Bralić, bacc,art, https://www.facebook.com/istrazivanjeipotpora
 4. organizacijska potpora i postav izložbe. Karmen Vučetić, mag.psih, i Bernard Šešo, mag.psih.
 5. fotograf iz DIP-a: Mirko Jovičić, https://www.facebook.com/mjovicicp.    – https://www.facebook.com/profile.php?id=100022317857944

Hvala svim autoricama i autorima na radovima, a hvala i Gradu Rijeci na podršci.


Siječanj i veljača 2021.

Teku pripreme za oblikovanje kataloga izloženih radova autorica i autora stripa i ilustracije koji su bili postavljeni na izložbi u sklopu 1. Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracije  održane u od studenog do kraja prosinca u Exportdrvu Rijeka.

Katalog će biti tiskan najkasnije do svibnja 2021. godine,  a sredstva za tisak i grafičko oblikovanje su osigurana u okviru programa financiranja programa i projekata kulture i umjetnosti i društvenih inovacija koje potiče udruga PartneRI – Poslovni klub  https://partneri.hr/kultura-umjetnost-i-drustvene-inovacije/.

https://partneri.hr


Prva kvarnerska kolonija autorskog stripa i ilustracije započinje otvaranjem izložbe radova hrvatskih autora nastalih u razdoblju od 2010. do 2020. godine.

Studeni 2020. do 18.11.2020.

Novosti  https://www.portalnovosti.com/damir-steinfl-mladi-autori-stripa-odskacu-od-konfekcijske-linije?fbclid=IwAR3HwfjY-Lh6sRbjr6RY1h6AG0eswS_SX3f9Xg80HVVFOu51je1DINn9-zE

Radio Roža https://komikaze.hr/radio-roza-rijeka/?fbclid=IwAR14T4PMUk4IvfDVjVBQ8a6J81C5EFhNncuXZm5cvLnJ17AFmbej04x3OXA

Kanal RI https://www.youtube.com/watch?v=8qSQgf9-bS4 s otvorenja

https://www.kanal-ri.hr/rijeka/otvorena-prva-kvarnerska-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije

 

Moja Rijeka https://www.mojarijeka.hr/otvorenjem-izlozbe-u-exportu-zapocela-prva-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije/

https://www.mojarijeka.hr/otvorenjem-izlozbe-u-exportu-zapocela-prva-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije/

https://www.mojarijeka.hr/kalendar/prva-kvarnerska-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije/

Pod Učkun https://poduckun.net/video-foto-30-autora-i-300-tabli-stripa-te-ilustracija-predstavljeno-na-prvoj-kvarnerskoj-koloniji-autorskog-stripa/

24 sata https://www.24sata.hr/lifestyle/u-rijeci-pocela-prva-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije-726864

Novinet https://www.novinet.hr/objava/prva-kvarnerska-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije

SEECULT.org https://www.seecult.org/content/prva-kvarnerska-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije-ri

Torpedomedia https://torpedo.media/video-izlozba-radova-hrvatskih-autora-u-exportu-otvara-prvu-kvarnersku-koloniju-autorskog-stripa-i-ilustracije/

Visit Rijeka

https://visitrijeka.hr/fr/vidi-i-dozivi/dogadanja/kalendar-dogadanja/50182/

Magazin HRT https://magazin.hrt.hr/675845/prva-kvarnerska-kolonija-stripa

Hrt Radio Rijeka https://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak/pocela-prva-kvarnerska-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije/249427/

Tportal https://www.tportal.hr/kultura/clanak/u-rijeci-otvorena-izlozba-i-pocela-prva-kolonija-autorskog-stripa-foto-20201106/print

Lanterna news https://lanterna.news/

2020/11/05/otvara-se-prva-kvarnerska-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije/

Culturnet.hr 

Večernji list https://www.vecernji.hr/kultura/desetljece-hrvatskog-autorskog-stripa-u-rijeckom-exportdrvu-1444017

zgkult  https://www.zgkult.eu/2020/11/06/otvorenje-izlozbe-radova-hrvatskih-autora-u-sklopu-prve-kvarnerske-kolonije-autorskog-stripa-i-ilustracije/

Slobodna Dalmacija https://slobodnadalmacija.hr/tag/kolonija-hrvatskog-autorskog-stripa-rijeka

The beat.hr https://thebeat.hr/events/74288/izlozba-autorskog-stripa-i-ilustracije

https://www.gosucker.com/1/Hrvatska/0/8/Istra-i-Kvarner/429/Novi-list/Otvorena-Prva-kvarnerska-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije-Bogat-i-impresivan-presjek-domaceg-autorskog-stripa-8673995.html

Glas Istre https://www.glasistre.hr/kultura/u-rijeci-otvorena-izlozba-i-pocela-prva-kolonija-autorskog-stripa-678169

Teklić https://www.teklic.hr/event/kultura/izlozba-radova-hrvatskih-autora-u-exportu-otvara-prvu-kvarnersku-koloniju-autorskog-stripa-i-ilustracije/178431/

Kistonline.eu https://www.kistonline.eu/kvarnerska-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije/

Prelistaj https://prelistaj.hr/autor-projekta-lavanderman-toni-faver-i-splicanka-sonja-gasperov-medu-30-su-sudionika-prve-kvarnerske-kolonije-autorskog-stripa-i-ilustracije/

Jutarnji list https://www.jutarnji.hr/kultura/art/od-chefova-u-gruboj-borbi-do-povratka-oca-s-ratista-i-odrastanja-siroceta-15002036

javnost.hr https://javnost.hr/autor-projekta-lavanderman-toni-faver-i-splicanka-sonja-gasperov-medu-30-su-sudionika-prve-kvarnerske-kolonije-autorskog-stripa-i-ilustracije

HINA https://www.hina.hr/vijest/10513804

Radio Križevci https://radiokrizevci.hr/2020/11/najava-radio-emisije-ne-dirajte-mi-krugove-br-1301/<

bacvice.com https://www.bacvice.com/u-rijeci-pocela-prva-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije/


6.11.2020.

Postavili smo izložbu radova autorica i autora stripa i ilustracije i otvorili 1. Kvarnersku koloniju autorskog stripa i ilustracije, hvala svima koji sudjeluju u ovom projektu koji pršti od energije i entuzijazma. Hvala autoricama i autorima, posebno Damir Steinfl, koji je gorio kako bi najbolje moguće pokazao bogatstvo strip scene, ali i Dipovoj ekipi Neli, Karmen i Bernardu te Barbari Babačić bez koje sve ne bi bilo moguće i svima koji nam daju potporu. Koloniju  smo otvorili uz podršku gradonačelnika Grada Rijeke, gosp. Vojka Obersnela, a financijsku podršku nam je dala Primorsko-goranska županija. Nadamo se da će pokrenuti kotač za sve aktere/ice strip scene i ilustratore/ce.

Idemo dalje… https://www.novilist.hr/…/otvorena-prva-kvarnerska…/

Na izložbi su izloženi radovi:
Ivana Armanini
Simon Bogojević Narath
Sara Divjak
Marko Djeska
Mihaela Erceg
Dušan Gačić
Sonja Gašperov
Ana Gezi
Korina Hunjak
Irena Jukić Pranjić
Dragan Kordić
Darko Kreč
Darko Macan
Ivan Marušić
Dubravko Mataković
Ivan Mišković
Miroslav Nemeth
Branka Hollingsworth
Matija Pisačić
Miroslav Sekulić Struja
Damir Steinfl
Damir Stojnić
Danijel Žeželj

U sklopu izložbe će biti predstavljeni i sljedeći projekti:
Komikaze
Lavanderman i
Oho ho
Dobrodošli!

HRT, radio Rijeka
HRT. snimljen prilog Dobro jutro Hrvatska, 6.11.2020.
HRT snimljen prilog za emisiju o kulturi, 6.11.2020.
Radio Laganini, snimljena izjava o Koloniji, 6.11.2020.
Pod Učkun
Novi list
Portal 
Večernji list
Portal thebeat.hr.

 

 


4.11.2020.

Konferencija za medije – najavu otvaranja 6.11.2020 u 19.sati i izložbu su prenijeli brojni mediji, hvala im svima:

 1. Culturnet
 2. Moja Rijeka
 3. Fiuman
 4. Riječanin
 5. Novi list

Prenijeli su i portali ustanova, organizacija  i grupa čije radove izlažemo:

 1. Komikaze
 2. Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci 

Okupili smo tridesetak autora i autorica stripa i ilustracije različitih generacija i stilova pa ova izložba predstavlja retrospektivu hrvatskog stvaralaštva u ovoj umjetničkoj formi. Tako će svoje radove izložiti najznačajniji hrvatski autori poput Dubravka Matakovića, Miroslava Sekulića, Dušana Gačića, Danijela Žeželja, Darka Macana, Darka Kreča, Matije Pisačića, Irene Jukić Pranjić, Ane Gezi, Ivane Armanini, Simona Bogojević Naratha, Miroslava Nemetha, Branke Nikolić Hollingsworth, Sonje Gašperov i Ivana Marušića. Od riječkih autora izlažu: Ivan Mišković, Korina Hunjak, Damir Stojnić i Dragan Kordić. Svoje radove će predstaviti i nove generacije autora poput Sare Divjak, Mihaele Erceg te mnogi drugi autori čiji radovi su objavljeni u OHOHO fanzinu. Osim navedenih, tu su i autori koji sudjeluju u dugogodišnjem projektu Komikaze, voditeljice Ivane Armanini te autori iz projekta Lavanderman, voditelja Tonija Favera.

Radove prema vlastitom odabiru autora postavili smo u industrijskom interijeru bivšeg skladišta u kojem su se dosad održavali mnogi kulturno-umjetnički programi u sklopu Rijeka 2020 EPK.

Cilj izložbe i kolonije je promocija stripa i ilustracije, poticanje i valorizacija umjetničkog stvaralaštva te oblikovanje publike s ciljem poticanja mogućnosti razvoja kreativnih industrija u navedenim područjima umjetničkog izražaja. Ova prva Kolonija ima svrhu promovirati hrvatske autore te povećati vidljivost umjetničkog stvaralaštva hrvatskih autora. Umjetnički voditelj Kolonije je Damir Steinfl, autor stripova koji već više od 10 godina u Rijeci i Opatiji vodi radionicu stripa za djecu pod nazivom “Stvori novi kadar!” u sklopu rada udruge Društvo za istraživanje i potporu (DIP). Koloniju sufinancira Primorsko-goranska županija.

Facebook stranica: https://www.facebook.com/Kvarnerska-kolonija-autorskog-stripa-i-ilustracije-102812631635828

 

Ostali programi

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se

Kontaktirajte nas

Informacije

Adresa
 • Wenzelova 2/1
 • Rijeka, Hrvatska
 • OIB: 78171364712
 • MB: 4152115
 • Žiro račun: ERSTE & ST. BANK
 • IBAN: HR68 2402 0061 1011 8082 8