Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 24.06. – 28.06.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 24.06. – 28.06.2024.

  • 28.06.2024
  • Boravak socijalna usluga

#dnevnicentarprijatelji

#poludnevniboravak

Radne aktivnosti:

Modelarska aktivnost se završila s početkom ljeta. Aktivnost smo priveli kraju i dovršili drvene poslužavnike s prof. Rifatom. Bilo nam je zadovoljstvo sudjelovati na istim radionicama te se veselimo nastavku radionice na jesen. Dobili smo novu isporuku vilica te krenuli sa sortiranjem istoga, vježbanjem brojanja i fine motorike.

Socijalna rehabilitacija:

I ovaj jedan bubnjali smo s našim Lukom A. Održali smo radionicu “Prihvaćanje različitosti”. Pozabavili smo se pojmovima kao što su stvaranje pozitivne “slike o sebi”, tolerancijom, uvažavanjem različitosti korisnika unutar grupe te porazgovarali o zajedničkim interesima i hobijima koje nas povezuju. Proslavili smo rođendan s našim prijateljima iz Dnevnog centra prijatelji, počastili se tortom i poželjeli našem prijatelji Kikiju sve najbolje.

Održali smo i pričaonicu s našom psihologinjom Karmen i pozabavili se svakodnevnim temama koje naše korisnike zanima i u kojima im je potrebno savjetovanje i podrška.

Zdravlje i njega:

Naše volonterke Ivana i Klara održale su vrlo zanimljivu radionicu “Fotografijom do emocija”. Korisnici su kroz vlastite fotografije iz djetinjstva izražavali emocije i prisjećali se događaja iz djetinjstva. Osim što smo se pozabavili emocijama uvježbavali smo i verbalno izražavanje. Uputili smo se i u grad s mobitelima pofotkati Dipovcima omiljene lokacije te smo se nakon povratka posvetili diskusiji i analiziranju napravljenih fotografija.

Prehrana:

Posvećujemo se našim Dipovcima savjetovati konzumiranje laganije prehrane tijekom ljetnih mjeseci. Zato se često na našem meniju može pronaći obročna salata. Potičemo ih i na nošenje boce za vodu te konzumaciju iste tijekom boravka i tijekom cijelog dan.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se