Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 06.11. – 10.11.2023.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 06.11. – 10.11.2023.

  • 11.11.2023
  • DJECA I MLADI

Tjedan smo započeli radnom akcijom. Naše radne akcije omogućavaju nam da uvijek radimo u urednom i čistom prostoru.

U utorak smo se družili u našoj novoj kuhinji te smo pripremili dva ukusna i zdrava jela – juhu od buče i pizzete bez glutena. Kulinarske aktivnosti potiču zdrave prehrambene navike i razvoj osnovnih kulinarskih znanja i vještina.

U srijedu smo održali, sad već dobro poznatu, glazboterapiju “Bubnjarski krug”. Bubnjanje nam je jedna od najdražih aktivnosti, osim što se dobro zabavimo, pomaže nam u razvoju ritma, motorike i kreativnosti. Jeste li znali da je bongo bubanj, jedan od bubnjeva na kojem sviramo, izumljen u istočnom dijelu Kube u devetnaestom stoljeću?

Četvrtak smo iskoristili za rekreativnu aktivnost, koji smo proveli u teretani od Veslački klub Jadran Rijeka, uz pomoć trenera Marka. U vježbanju su nam se pridružili prijatelji iz poludnevnog boravka. Zdravlje nam je jako bitno, stoga, osim pravilne prehrane, radimo na tome da se dovoljno krećemo, pa često imamo rekreativne aktivnosti.

Petak nam je donio šivaću aktivnost u sklopu koje smo napravili mnoštvo novih “Hildi” te nekoliko patuljaka.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se