Poziv crtačima i crtačicama stripa: 24 satno crtanje stripa i ove godine u DIPu, od 5. 11. od 12:00 do 6.11.2022. do 12:00, Rijeka

  • 01.11.2022
  • Kreativne industrije

Pozivamo crtače/ice stripa da se prijave za sudjelovanje u strip maratonu:  u subotu, 5.11.2022. od 12:00 sati do nedjelje 6. 11. 2022. godine do 12:00 sati u prostorima udruge Društva za istraživanje i potporu (DIP), Wenzelova 2, 1 kat, Rijeka  će se održavati kulturni događaj 24 satno crtanje stripa”   – u cijeloj Hrvatskoj u isto vrijeme. Ove godine se akciji pridružuje i ekipa iz Slovenije, Ljubljana.

Više o 24. satnom crtanjuXIII. 24-satno crtanje stripa

Zainteresirani strip crtači mogu se još uvijek prijaviti na poveznici: https://www.24satnocrtanjestripa.com/

Vizualni identitet ovogodišnjeg maratona potpisuje odlični riječki umjetnik – Athan. Više radova od autora možete vidjeti na njegovom Instagram profilu.

DIP je domaćin ovog natjecanja za Primorsko-goransku županiju od 2021. godine,https://dip.hr/odrzano-24-satno-crtanje-stripa/  a svrha ove suradnje je promocija strpa i unaprijeđenje kvalitete strip scene.

Kako smo već 3 godinu organizatori “Kvarneske kolonije stripa i ilustracije”, kojoj je cilj promocija i valorizacija upravo autorskog stripa i ilustracije, ponosno podržavamo ovo natjecanje. 

U pripremi je  i izložba radova nastalih na 1. i 2. Kvarneskoj koloniji autorkog stripa koja će biti otvorena početkom prosinca 2022. u Exportdrvu Rijeka.

Više o koloniji: https://dip.hr/programi/kvarnerska-kolonija-autorkog-stripa-i-ilustracije/

Organizator: 2[email protected]organizacija riječkog ogranka maratona stripa
Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.