Održano 24-satno crtanje stripa

  • 23.11.2021
  • Kreativne industrije

U subotu, 20.11. do 12 do nedjelje u 12:00 u DIPu, u Rijeci se crtalo 100 na sat. Crtači, uglavnom mlađe generacije sudjelovali su izazovu 24 – satnog crtanja kojeg organizira Hrvatski autorski strip, a crtalo se paralelno u Splitu, Zagrebu, Osijeku i Rijeci, ali i online. Sudionici, većinom studenti Akademije primijenjenih umjetnosti, ali i naš umjetnički voditelj Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracije, Damir Steinfl i drugi (15) su se prema njihovim riječima, dobro osjećali u našem DIP-u i baš nam je drago da smo ih ugostili i tako doprinijeli promociji stripa i mladih snaga, a posebno žena u stripu. E baš veseli umrežavanje s mladima i Hrvatskim autorskim stripom i zato kuhamo i dalje našu Kvarnersku koloniju za 2022. Crteže nastale na ovom izazovu u Rijeci u DIP-u možete pregledati ovdje. Uživajte!

Hvala @Teklić, Poslovni klub Partneri, DIP, Rijeka, Radio Roža, Kanal Ri

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.