Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije nam je, pred kraj godine, dao “dobru ruku”!

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije nam je, pred kraj godine, dao “dobru ruku”!

  • 25.12.2023
  • Boravak socijalna usluga

U četvrtak, 21.12.2023. godine primili smo donaciju od Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije. Ove, za naš rad jako važne materijale i alate, od miksera, bojica i škara, od papira do ljepila, šivaćeg pribora i drugih potrepština, prikupili su djelatnici ove važne zdravstvene ustanove.

Toplo su nas primile zamjenica ravnatelja Nataša Dragaš Zubalj i nama, već dugo poznata novinarka Dolores Vlahov Paulic, sada u novoj ulozi, koja nas uvijek prati i daje sve kako bi povećali vidljivost našeg rada i naših osoba s invaliditetom za koje radimo.

Zato je danas bilo jako emotivno, a sve skupa je završilo s novim idejama za nove načine suradnje. I, naravno, veseljem naših DIP-ovaca.

Suradnja s Nastavnim zavodom teče već dva ciklusa naših trogodišnjih programa, ova institucija nam je bila partner na trogodišnjem programu “DIP-ov klub mladih“, ali i u ovom novom, Dnevni centar Prijatelji, koji financiraju: Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike sustava, Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka, ACI Marinas, Grad Kastav i drugi.

Veliko hvala svima koji su nam poklonili i donijeli ove korisne poklone, nama jako vrijedne, jer nam trebaju za naš rad, hvala svima koji su odvojili i vrijeme i novac za nas!

Budite sigurni, naši DIP-ovci će sve to dobro iskoristiti: za kuhanje, za svakodnevnu higijenu, za likovne aktivnosti, za vrt, za šivanje… pa vas pozivamo da, kad stignete, navratite do nas.

Želimo vam reći još jednom, hvala!

Medji o donaciji:

Teklić:  https://www.teklic.hr/aktualno/aktualno-hrvatska/nastavni-zavod-za-javno-zdravstvo-pgz-organizirao-humanitarnu-akciju-za-drustvo-za-istrazivanje-i-potporu/?fbclid=IwAR1C_aGAv9VzhxHmVZ4rvhya7JnpuNvgu5P3iFsLnUS7wz26PFu9Ej3AAzU

Fiuman: https://www.fiuman.hr/nzzjz-pgz-organizirao-humanitarnu-akciju-za-drustvo-za-istrazivanje-i-potporu/?fbclid=IwAR0Kdy3_qhd3Zh6ncIehIeDC7ASLURtMT6SjACUET7oAxTj1BN8BexxT-0s

Novi list: https://www.novilist.hr/rijeka-regija/nastavni-zavod-za-javno-zdravstvo-pgz-a-organizirao-humanitarnu-akciju-za-drustvo-za-istrazivanje-i-potporu/

Regonalni.hr https://regionalni.hr/u-prosincu-darujemo-dip-nastavni-zavod-za-javno-zdravstvo-pgz-organizirao-humanitarnuakciju-za-drustvo-za-istrazivanje-i-potporu/

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se