Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Dnevni centar Prijatelji se na jedan dan premjestio u Gorski kotar, u četvrtak, 2.5.2024.godine

Dnevni centar Prijatelji se na jedan dan premjestio u Gorski kotar, u četvrtak, 2.5.2024.godine

  • 04.05.2024
  • Boravak socijalna usluga

“Dnevni centar Prijatelji”, DIP-ov centar za pružanje socijalnih usluga se na jedan dan premjestio u Gorski kotar –  u četvrtak, 2.5.2024.godine u svom drugom domu u Donjoj Dobri nas  je ugostila  Veronica, njena mama Nataša i brat Arian pa su se naše radno-okupacijske aktivnosti i druge aktivnosti  iz programa socijalnih usluga poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške održavale u Donjoj Dobri, Vratima i Fužinama.

Proveli smo dan u bajkovitom Gorskom kotaru, uživajući u sunčanom vremenu, dok je u Rijeci padala kiša. Žao nam je što svi naši članovi nisu mogli s nama jer su nam ovakva druženja izvan DIP-a uvijek nezaboravno iskustvo. S nama je bila i jedna od dvije nove studentice na stručnoj praksi iz Nizozemske.

Isto tako, ovo druženje s prijateljima iz DIP – a za naše vrijedne zaposlenike iz naše mlade tvrtke koja stvara prilike za rad osoba s invaliditetom, DIPlab d.o.o.   je nagrada za trud, rad i napredak u radnom i osobnom  razvoju svih nas koji svakim danom sve više napredujemo.

Hvala mami Nataši, bratu Arianu i našoj Veronici  što su nam omogućili ovo sjajno iskustvo. Naučili smo da se iz svega oko nas mogu stvoriti čudesni predmeti koji će krasiti ovo idilično mjesto, pa smo oslikali ostatak crijepova iz kuće naših domaćina akrilnim bojama i dali im novi život.

Prošetali smo prekrasnom prirodom, uživali u pogledu na  bezbroj ljekovitih biljaka oko nas, a posjetili smo, uz vođenje, i špilju Vrelo.  Što je najvažnije, stekli smo nova iskustva i  učili u prirodi.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se