Tjedan mobilnosti i Međunarodni dan oralnog zdravlja

  • 21.09.2021
  • DIP-ov klub mladih

Danas, 18.9.2021. nam je domaćin bio naš partner na programu DIP-ov klub mladih – Priprema, pozor, radim! – Nastavni Zavod Za Javno Zdravstvo Primorsko goranske županije. Obilježili smo Tjedan mobilnosti i Međunarodni dan oralnog zdravlja tako što smo pokazali kako je zdravo kretati se i kako se brinuti o našim zubima. U parku Mlaka smo hodali s našim nordijskim štapovima, a ujedno smo se podsjetili kako je važno oralno zdravlje. Gosti, doktori stomatolozi su nam pokazali kako se pravilno peru zubi i što je važno jesti i kada. Tražili smo i skrivene predmete, pa je bilo jako zabavno. Hvala svima, a posebno dipovcima, ponosni smo na vas. @Nevenka Nena Vlah,@Poliklinika Delić; Helena Glibotić Kresina

 


 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.