Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 25.9.- 29.9.2023.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 25.9.- 29.9.2023.

  • 29.09.2023
  • DJECA I MLADI

U ponedjeljak smo održali aktivnost šivanja na kojoj smo pripremali krakove za naše Hilde. Jeste li znali da su naše hobotnice izrađene po principu “recycle-reuse”? Proslavili smo i Brunin i Damjanov rođendan uz glazbu i ples!

Utorak je bio rezerviran za odlazak u Muzej Grada Rijeke “Kockica” kojeg nam je organizirao i financirao Rifat Ramčić (Centar za robotiku Kraljevica ROBOKRA). Posjetili smo izložbu kolekcije Vugrinec – Metamorfoze figurativnog (1880.-1970.) na kojoj smo imali priliku vidjeti neka od temeljnih djela hrvatske moderne umjetnosti. O izložbi možete više pročitati na https://www.muzej-rijeka.hr/kolekcija-vugrinec…/

U srijedu smo aktivnost održali na našem eko vrtu u Viškovu. Posvetili smo se čišćenju površine vrta te uklanjanju trnja. Vrtlarske aktivnosti pozitivno utječu na pokretljivost i motoriku naših članova, bolju orijentaciju u prostoru te općenito ekološku osviještenost.

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se