Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 18.12. – 22.12.2023.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 18.12. – 22.12.2023.

  • 22.12.2023
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

Ovaj tjedan smo imali višednevnu izradu ukrasa za bor. Ova aktivnost ima puno koraka kroz koje smo vježbali različite vještine, ali posebno finu motoriku ruku i prstiju.

Utorak je bio dan za kulturu; išli smo u kazalište, na predstavu “Božićna priča” Charlesa Dickensa. Predstava nas je potaknula na razmišljanje o osjećajima i o postupcima na koje nas mogu navesti.

U srijedu smo nastavili sa izradom ukrasa. Koristili smo razne materijale i alate, kao što su: šivaća mašina, škare, konac, akrilne boje, valjak, špag,…

U četvrtak smo kreativnu aktivnost izrade ukrasa priveli kraju. Zadnji korak bio je pakiranje ukrasa u papirnate vrećice. Jeste li znali da ova aktivnost pomaže našim korisnicima da se pripreme za svijet rada? Pakiranje ukrasa sastoji se od sortiranja i kontrole kvalitete te na taj način simuliramo radno mjesto skladištara.

U petak smo se posvetili spremanju i čišćenju našeg prostora. Bilo nas je puno, pa smo u malo vremena doveli naš DIP u red. Ova aktivnost nam je odlična prilika za razvoj kolegijalnosti i rada u timu.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se