Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Neka se vaši glasovi čuju!

Neka se vaši glasovi čuju!

  • 04.09.2021
  • DRUŠTVO

Izdvoji 10 minuta, i izrazi svoje mišljenje o utjecaju epidemije bolesti COVID-19 na demografsku sliku i mlade u RH i EU- kreiraj zaključke Konferencije o budućnosti Europe.

U okviru Konferencije o budućnosti Europe, Središnji državni ured za demografiju i mlade organizira međunarodnu Konferenciju o utjecaju pandemije bolesti COVID-19 na demografsku sliku i mlade u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji, te u suradnji s Institutom za društvena istraživanja u Zagrebu provodi istraživanje, s ciljem prikupljanja mišljenja mladih o utjecaju epidemije bolesti COVID-19 na kvalitetu života, budućnost EU te podršci prema starijim građanima.

Više o konferenciji na poveznicama:  demografija mladi RH i na demografija mladi EU

Upitnik je namijenjen mladima od 15 do navršenih 30 godina. Za ispunjavanje ovog upitnika potrebno je izdvojiti oko 10 minuta. Svi odgovori su anonimni i zbirno će se koristiti pri predstavljanju rezultata na Konferenciji o budućnosti Europe.

Pozivamo Vas da ispunite i/ili proslijedite upitnik među Vašim korisnicima, kako bi svojim odgovorima doprinijeli kreiranju zaključaka o utjecaju epidemije bolesti COVID-19 na život mladih u RH.

Poveznica na upitnik: Istraživanje – Mišljenje mladih o utjecaju epidemije bolesti COVID-19 na demografsku sliku i mlade u RH i EU

 

 

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se