Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Distancirani, a socijalni. Pitate se kako?

Distancirani, a socijalni. Pitate se kako?

  • 22.04.2020
  • POTPORA

Trenutna situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa uvelike je utjecala na svakodnevni život svakoga od nas. Samim time, utjecala je i na naš rad u DIP-u, koji se, inače, temelji na direktnom zajedničkom druženju u prostorima Udruge, u sklopu raznih aktivnosti, događanja, a posebice zabave. Međutim, naši vrijedni volonteri ne odustaju od naših mladih i tražili su način na koji bi održali zajednički kontakt i prenijeli taj pozitivan duh i atmosferu u jednu drugačiju dimenziju – VIRTUALNU!

Svaki dan naše voditeljice i volonterke unutar Udruge DIP, volonteri/studenti Filozofskog fakulteta u Rijeci te volonterke/studentice iz Erasmus+ programa, koje su nam došle skroz iz Španjolske i Austrije, organiziraju različite online aktivnosti na našoj zatvorenoj Facebook stranici, Volonteri Prijatelji DIP. Od prvog dana online aktivnosti, podijelili smo jedni s drugima naše fotografije, hobije, najdraža mjesta, crtane filmove, serije, ali i način na koji provodimo ovo slobodno vrijeme i pomažemo našim ukućanima! Osim toga, raznim kvizovima propitali smo naša znanja o Gradu Rijeci, zdravoj prehrani, a tako i španjolskim tradicijama i obilježjima kulture, što su pripremile studentice iz Erasmus programa. Također, kvizovima smo ispitali i naša “znanja” jedni o drugima i koliko se međusobno dobro poznajemo, a dva puta tjedno čak imamo i vježbe koje nam vodi naš volonter Ivica!

I znate što? Ovo je tek početak!

I dalje nastavljamo s našim aktivnostima koje možete pratiti putem naše Facebook stranice (https://www.facebook.com/istrazivanjeipotpora/) te putem naše web stranice klikom na “Distancirano socijalni” ili klikom na ovaj link: https://dip.hr/distancirano-socijalni/.

Pridružite nam se i pratite naše aktivnosti, kako biste i vi osjetili jedan dio ove pozitivne, optimistične i radne atmosfere! #ostanidoma

 

Izrada maskica. Selfie s pasićem

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se