Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Yufe activities: Virtual Campus Yufe & Sotiria

Yufe activities: Virtual Campus Yufe & Sotiria

  • 17.05.2022
  • ISTRAŽIVANJA

Young Universities for the Future of Europe

Ovaj semestar nam je u gostima bila Sotiria Vasilou iz Cipra, studentica  Business Administration and Accounting (poslovna administracija i knjigovodstvo) koja voli upoznavati ljude i različite kulture. Ona je  odabrala našu aktivnost u okviru Yufe virtual campus programa “Distanced, but Social!“ -Virtual Youth Club https://virtualcampus.yufe.eu/p/home

Razveselila nas je svojom vedrinom i voljom za učenjem. Nadamo se da se vidimo na Cipru ili u EU uživo, a ne samo online.

Sotiria nam se predstavila, pokazala nam je ljepote Cipra. napravila pregledni “desk research” o javnim politikama izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom. Nadamo se da se vidimo uskoro, uživo da ćemo nastaviti ovo novo, lijepo prijateljstvo. Pogledajte njenu prezentaciju kojom je sebe i Cipar predstavila na Zoomu, te prezentaciju o javnim politikama za osobe s invaliditetom.

Sotiria Vasiliou Cyprus (1)

CYPRUS – People with Disabilities

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se