Uređivanje novog prostora (3. dio)

  • 29.08.2020
  • Volonterske akcije

Tijekom proteklog tjedna od 24. do 28.8. smo slagali, montirali, provjeravali i namještali sve naše stvari, stavaljali police, šarafili i rezali..puno posla za sve nas. I ovaj tjedna su nam u pomoć došli misionari iz Sljedbenici Isusa Krista u Rijeci, starješine i sestre iz USA i EU, kako bi nam pomogli oko svega. Jako smo im zahvalni jer su ustrajni i vrijedni, veseli i na usluzi. Volonteri za poželit! Naravno uz sve sigurnosne mjere.. Dok se naši “stari” volonteri/studenti ne vrate iz svojih domova diljem HR i dok ne počne nastava na fakultetima, ovi volonteri su s nama pomažući nam i svojom dobrom voljom i očito praksom u pomaganju! Hvala svima! Sve ove aktivnosti su dio 3 godišnjeg našeg programa “DIP-ov klub mladih Priprema, pozor, radim!” kojeg sufinanciraju Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Primorsko goranska županija te ostali donatori i vi građani, naši💞💞💪💪 prijatelji.
 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.