Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Poziv poslodavcima u turizmu – procjena potreba poslova OSI

Poziv poslodavcima u turizmu – procjena potreba poslova OSI

  • 17.05.2022
  • ISTRAŽIVANJA
Pozivamo poslodavce u turizmu i ugostiteljstvu da ispune kratki upitnik: u okviru projekta EDUCOSI.TURIZAM, koji financira ESF, a kojeg provodi Pučko otvoreno učilište Poreč s partnerima DIP, Rijeka, Škola Dante, Društvo invalida Poreč i Mini karavan servis. Ispitujemo potrebe poslodavaca kako bi mogli oblikovati program osposobljavanja za osobe s invaliditetom, u području online prodaje i digitalnog marketinga:
Upitniku pristupate putem ove poveznice → https://forms.gle/88j61o9cphTXJgb59
Molimo vas da proslijedite ovu zamolbu poslodavcima koji rade u području turizma, koji bi mogli ispuniti ovaj kratki upitnik. Više o projektu:
Projekt  EDUKOSI.TURIZAM-EDUKACIJE ZA OSOBE S INVALIDITETOM U TURIZMU financira se iz Europskog socijalnog fonda u okviru Poziva Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II kojeg je objavilo Ministarstvo turizma i sporta, a provodi se u okviru Operativnog programa  Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Odobrena ukupna vrijednost projekta je 1.240.441,74 kn a financirat će se u 100%-tnom iznosu ukupnih prihvatljivih izdataka projekta.
Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se