Od prevencije do zdravlja – nordijsko hodanje u sklopu Tjedna zdravlja u Viškovu

  • 12.09.2020
  • Suradnja i partnerstvo

Općina Viškovo je nositelj projekta Od prevencije do zdravlja – a ova aktivnost jedna je od aktivnosti što se održavaju od 7. do 12. rujna 2020. u Viškovu. Troškove za provedbu ove aktivnosti, pa i vodu osigurao je ESF, nositelj projekta je Općina Viškovo, a Općina Lopar partner. DIP je suradnik i osigurao je nordijske štapove za one koji ih nemaju i uvodni sat o nordijskom hodanju! Mi smo tjelovježbu za danas odradili, a vi? 🙂 Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na nordijskom hodanju u Viškovu u sklopu Tjedna zdravlja i zahvaljujemo #OpćinaViškovo što pokreće ovakve akcije i što nas je uključila. Bilo je sjajno! Nadamo se da ćemo se nekom drugom prilikom opet družiti 😃

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.