Međunarodni dan volontera

  • 06.12.2021
  • Suradnja i utjecaj na sektor

Danas je Međunarodni dan volontera čiji je cilj sve aktivnosti volontera i njihov dobrovoljni rad učiniti vidljivim na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini!

Povodom toga, u petak 3. prosinca 2021. prisustvovali smo 15. dodjeli nagrada PGŽ-a i Udruge Smart “Volonteri godine” koju je dobila naša volonterka Sandra Zgodić. Osim nje, pohvalu Volonterskog centra Udruge SMART za volonterski angažman dobila je i naša volonterka Katarina Erak koja se uz Sandru, istaknula svojim trudom i zalaganjem u zajednici. Čestitamo još jednom našim volonterkama!

Ova godina posebna je i po tome što je naša udruga Društvo za istraživanje i potporu (DIP) osvojila SMART-ovu nagradu “Organizator volontiranja 2021.”

Hvala Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka i Udruga SMART što su prepoznali naš volonerski angažman te ćemo nastaviti s radom još motiviraniji!

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.