Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Međunarodni dan volontera

Međunarodni dan volontera

  • 06.12.2021
  • DRUŠTVO

Danas je Međunarodni dan volontera, čiji je cilj sve aktivnosti volontera i njihov dobrovoljni rad učiniti vidljivim na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini!

Povodom toga, u petak, 3. prosinca 2021. prisustvovali smo 15. dodjeli nagrada PGŽ-a i Udruge Smart “Volonteri godine”, koju je dobila naša volonterka Sandra Zgodić. Osim nje, pohvalu Volonterskog centra Udruge SMART za volonterski angažman dobila je i naša volonterka Katarina Erak, koja se uz Sandru, istaknula svojim trudom i zalaganjem u zajednici. Čestitamo još jednom našim volonterkama!

Ova godina posebna je i po tome što je naša udruga, Društvo za istraživanje i potporu (DIP), osvojila SMART-ovu nagradu “Organizator volontiranja 2021.”

Hvala, Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka i Udruga SMART što su prepoznali naš volonerski angažman, te ćemo nastaviti s radom još motiviraniji!

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se