Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Filozofski fakultet slavi 25 godina osnutka, 11.5.2023, od 11:00 do 14:00 – pozivamo vas da posjetite našu ekipu i donirate – zauzvrat dobivate poklon prema želji i visini donacije!

Filozofski fakultet slavi 25 godina osnutka, 11.5.2023, od 11:00 do 14:00 – pozivamo vas da posjetite našu ekipu i donirate – zauzvrat dobivate poklon prema želji i visini donacije!

  • 08.05.2023
  • DRUŠTVO

Poziv za podrškom povodom 24. godina osnutka Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

 U četvrtak, 11. svibnja 2023. godine, u vremenu od 11,00 do 14,30 sati, bit će postavljen prodajno-donacijski info-štand korisnika Društva za istraživanje i potporu (DIP).

Filozofski fakultet je naš suradnik od osnutka DIP-a. Sjajno surađujemo na obogaćivanju kompetencija studenata ovog Fakulteta, različitih studija, od stručne prakse do učenja zalaganjem u zajednici i sudjelovanja na projektima koje organizira ovaj Fakultet, sajmovima karijera i sl.

Mi, na štandu, nudimo male rukotvorine koje su naši “DIP-ovci” sami izradili, kroz sve faze procesa izrade, na radno-okupacijskim aktivnostima.

Vi nudite svoje srce i Vašu donaciju. Mi nudimo naše srce i naš poklon za Vašu donaciju, naš rad.

Vaša donacija će se koristiti za redovan rad  i troškove programa socijalnih usluga poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške za osobe s invaliditetom. Ovom gestom omogućavate da i naši “DIP-ovci” doprinose održavanju kontinuiteta, ovog za njih jako važnog, Dnevnog centra Prijatelji.

Stoga svima upućujemo poziv, da se na dan Svečane sjednice zaustave pokraj vesele skupine korisnika DIP-a, te skromnim prilogom pomognu djelovanju Društva.

Na štandu ćemo informirati studente i djelatnike Fakuleta o našim projektima, a posebno onima koji su povezani s obrazovanje djelatnika u obazovanju i koji rade s osobama s invaliditetom. Više o našem ERASMUS+ KA220 projektu R(AE)L INCLUSION. https://dip.hr/erasmus-ka220-rael-inclusion-training-adult-educators-for-working-with-adults-with-learning-and-behavioural-difficulties-and-disabilities/

Hvala!

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se