Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŽELIM RADITI! U ponedjeljak, 29.1.2024. godine u RiHubu, u 12:00 sati.

ŽELIM RADITI! U ponedjeljak, 29.1.2024. godine u RiHubu, u 12:00 sati.

  • 27.01.2024
  • Boravak socijalna usluga

 ŽELIM RADITI – PRAVO NA RAD OSOBA S INVALIDITETOM

 

 

 

 

Pozivamo vas na  javnu raspravu i razmjenu iskustva o radu i zapošljavanju osoba s invaliditetom Želim raditi! – ponedjeljak, 29.1.2024. u 12:00 sati u RiHubu. 

Želim raditi je aktivnost iz kampanje za zagovaranje prava na rad osoba s invaliditetom koju provodimo kako bi potaknuli osobe s invaliditetom i poslodavce, ali i ključne dionike na poticanje zapošljavanja osoba s invaliditetom.

Kampanju financira ACI https://aci-marinas.com i Grad Rijeka iz malih potpora.

Cilj ove javne rasprave je prikazati pozitivne primjere rada i zapošljavanja te primjere dobre prakse. Želimo sve ključne dionike uključiti u procese izjednačavanja mogućnosti osoba s invaliditetom.

Na raspravi predstavljamo novu publikaciju Želim raditi! koja je osmišljena kao podrška poslodavcima i osobama s invaliditetom pri zapošljavanju osoba s invaliditetom. 
Svoj dolazak potvrdili su naši suradnici, predstavnici Ureda  pravobraniteljice za osobe s invaliditetom, osobe s invaliditetom koje rade, predstavnici Hotel Hiltona iz Rijeke, kao pozitivan primjer poslodavca koji zapošljava osobe s invaliditetom, predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Centra za profesionalnu rehabilitaciju. Želimo potaknuti i druge osobe s invaliditetom te poslodavce da iznesu svoja iskustva kako bi sudjelovali u javnoj raspravi.
Molimo Vas da proslijedite ovaj poziv Vašim suradnicima, a naročito osobama s invaliditetom i poslodavcima te svim zainteresiranim dionicima.
Također, iz organizacijskih razloga, molimo Vas da obavezno potvrdite sudjelovanje mailom na adresu [email protected]  do 29.1.2024. godine do 10:00 sati. kako bi mogli osigurati dovoljno mjesta za sve sudionike javne rasprave.
Za sve upite, možete nas kontaktirati i telefonom: 0915580920.

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se