Započela odlična suradnja s Veleučilištem Rijeka na projektu VELERI IMPACT LAB – stručna praksa i projekti kroz društveno poduzetništvo

  • 03.11.2021
  • DIP-ov klub mladih

Uz podršku  Primorsko-goranske županije započela je suradnja s Veleučilištem u Rijeci na projektu VELERI IMPACT LAB – stručna praksa i projekti kroz društveno poduzetništvo.  Na radnom sastanku je u četvrtak, 28.10.2021. bila odlična atmosfera: dogovori oko rješavanja stvarnih potreba u zajednici i primjena znanja i vjestina! Od sređivanja naših tablica do umrežavanja i novog poslovnog plana društvenog poduyetničkog projekta. Jedva čekamo mlade i njihove nove ideje.

Veselimo se novim mladima – studentima i studenticama Veleučilišta u našem DIP-u, koji će nam sigurno dati novi vjetar u leđa!    # https://www.veleri.hr/?q=node/1902

https://www.facebook.com/veleri

 

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.