Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Javno predstavljanje projekta “Zajednički kroz život”

Javno predstavljanje projekta “Zajednički kroz život”

  • 12.04.2022
  • POTPORA

Jučer, 11. travnja 2022., smo na Zelenom Kastvu održali javno predstavljanje projekta “Zajednički kroz život” u okviru javne kampanje “Život u zajednici”.

– Centar za inkluziju i podršku u zajednici, s partnerima Udrugom za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar, Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“ Nova Gradiška i Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama Istre od 01.05.2020. do 01.05.2022. provodi projekt „Zajednički kroz život“.

Mediji: https://www.in-portal.hr/in-portal-news/in-mreza/25343/socijalna-ukljuenost-je-prevana-predstavljen-projekt-zajednicki-kroz-zivot

– Svrha projekta je povećati socijalnu uključenost osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji, kroz individualiziranu podršku i razvoj inkluzivnih socijalnih usluga na području Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Bjelovarsko-bilogorske, Karlovačke, Ličko-senjske, Primorsko-goranske i Istarske županije. Navedeno će se postići setom edukacija, pregledom dobre prakse, pružanjem inkluzivnih socijalnih usluga te javnom kampanjom.

– Ciljane skupine projekta su sa područja 8 projektnih županija: 60 osoba s intelektualnim teškoćama, 40 članova obitelji i udomiteljskih obitelji te 40 stručnjaka koji rade s osobama s intelektualnim teškoćama. Ukupan proračun projekta i iznos bespovratnih sredstava je 1.487.694,26 kn.

– Projekt se financira s 85% iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., a u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici faza 1. te s 15% iz Proračuna Republike Hrvatske.

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se