Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Volontiraj u DIP-u u sklopu manifestacije “Hrvatska volontira”!

Volontiraj u DIP-u u sklopu manifestacije “Hrvatska volontira”!

  • 19.09.2020
  • DRUŠTVO

“DIP-ovci” su jedna jako vrijedna ekipa! Ove godine u sklopu manifestacije “Hrvatska volontira”, odlučili smo napraviti dvije radionice – Vrtna radionica s “DIP-ovcima”, i Kreativna radionica, s La Vandom i Hildom, a sve kako bi promovirali mogućnost volontiranja u udrugama i pružili Vam priliku da upoznate naše mlade.

VRTNA RADIONICA S “DIP-OVCIMA”

Tko smo mi -“DIP-ovci”? Kad nismo u prostoru udruge u gradu, onda brinemo o našem vrtu na Viškovu. Kao što pretpostavljate, imamo posla preko glave. Od košnje trave i čupanja korova, preko uređenja prostora, do presađivanja i branja ljekovitog bilja – ponekad ne znamo otkud početi. Zbog ljetnih vrućina, priznajemo, malo smo ga zanemarili – i zato nam treba pomoć vrijednih volontera. Jako bi nas veselilo kad bi na radionicu sa sobom donijeli jednu sadnicu, koju ćemo zajedno posaditi u naš vrt. Ne brinite, dobro ćemo brinuti o novim biljčicama! Možete očekivati jednu vrlo šarenu i veselu ekipu, koja će vas upoznati s našim aktivnostima i otkriti jedan novi svijet volontiranja.

Broj volontera: 10

Kad i gdje? četvrtak, 24.09.2020. 15:00 – 18:00, Vozišće 13, 51216 Viškovo (vrt se nalazi ispod igrališta kod osnovne škole)

KREATIVNA RADIONICA S LA VANDOM I HILDOM

Osim što se snalazimo u vrtu, mi smo i prilično kreativni! Na Kreativnoj radionici raditi ćemo naše mirisne vrećice La Vande hobotnice Hilde. Proces izrade Vandi i Hildi nije kompliciran, ali nam treba mnogo vrijednih ruku kako bi ih napravili puno. Zašto nam ih treba puno, pitate se? Udruga DIP sudjeluje na eko sajmu Zeleni Kastav, i tamo “DIP-ovci” prikupljaju donacije kojima se financira nabava potrošnog materijala za radionice, hrane i pića za pauze i troškovi godišnjeg izleta. Pomozite nam u ostvarenju našeg cilja!

Broj volontera : 5

Kad i gdje? petak, 25.09.2020. 15:00 – 18:00, prostor udruge DIP, Wenzelova 2, 1.kat

Prijavu možete poslati na [email protected].

Udruga Društvo za istraživanje i potporu (DIP) bavi se mladima s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju te mladima u NEET situaciji.
Više informacija možete pronaći na web stranici https://dip.hr/ i facebook stranici https://www.facebook.com/istrazivanjeipotpora

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se