Volontiraj u DIP-u u sklopu manifestacije ‘Hrvatska volontira’!

  • 19.09.2020
  • DIP-ov klub mladih

DIPovci su jedna jako vrijedna ekipa! Ove godine u sklopu manifestacije ‘Hrvatska volontira’ odlučili smo napraviti dvije radionice – Vrtna radionica s DIPovcima i Kreativna radionica s La Vandom i Hildom, a sve kako bi promovirali mogućnost volontiranja u udrugama i pružili Vam priliku da upoznate naše mlade.

VRTNA RADIONICA S DIPOVCIMA

Tko smo mi – DIPovci? Kad nismo u prostoru udruge u gradu, onda brinemo o našem vrtu na Viškovu. Kao što pretpostavljate, imamo posla preko glave. Od košnje trave i čupanja korova, preko uređenja prostora do presađivanja i branja ljekovitog bilja – ponekad ne znamo otkud početi. Zbog ljetnih vrućina, priznajemo, malo smo ga zanemarili – i zato nam treba pomoć vrijednih volontera. Jako bi nas veselilo kad bi na radionicu sa sobom donijeli jednu sadnicu koju ćemo zajedno posaditi u naš vrt. Ne brinite, dobro ćemo brinuti o novim biljčicama! Možete očekivati jednu vrlo šarenu i veselu ekipu koja će vas upoznati s našim aktivnostima i otkriti jedan novi svijet volontiranja.

Broj volontera: 10

Kad i gdje? četvrtak, 24.09.2020. 15:00 – 18:00, Vozišće 13, 51216 Viškovo (vrt se nalazi ispod igrališta kod osnovne škole)

KREATIVNA RADIONICA S LA VANDOM I HILDOM

Osim što se snalazimo u vrtu, mi smo i prilično kreativni! Na Kreativnoj radionici radit ćemo naše mirisne vrećice La Vande hobotnice Hilde. Proces izrade Vandi i Hildi nije kompliciran, ali nam treba mnogo vrijednih ruku kako bi ih napravili puno. Zašto nam ih treba puno, pitate se? Udruga DIP sudjeluje na eko sajmu Zeleni Kastav i tamo DIPovci prikupljaju donacije kojima se financira nabava potrošnog materijala za radionice, hrane i pića za pauze i troškovi godišnjeg izleta. Pomognite nam u ostvarenju našeg cilja!

Broj volontera : 5

Kad i gdje? petak, 25.09.2020. 15:00 – 18:00, prostor udruge DIP, Wenzelova 2, 1.kat

Prijavu možete poslati na [email protected].

Udruga Društvo za istraživanje i potporu (DIP) bavi se mladima s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju te mladima u NEET situaciji.
Više informacija možete pronaći na web stranici https://dip.hr/ i facebook stranici https://www.facebook.com/istrazivanjeipotpora

 

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.