Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Volonterska akcija u Wenzelovoj 2 (1. dio)

Volonterska akcija u Wenzelovoj 2 (1. dio)

  • 31.07.2020
  • DRUŠTVO

Volonterska akcija u DIP-u – studenti, učenici, roditelji i društveno odgovorni poduzetnici 1. dio.

Nakon priprema za natječaj za zakup prostora Grada Rijeke, konačno smo izlicitirali najbolji i najprimjereniji prostor u Gradu Rijeci, trenutno. 9.7.2020. završili smo procese licitacije, a 17.7.2020. smo dobili prostor u Wenzelovoj 2 u zakup, te dobili ugovor o zakupu.

Slijedilo je prikupljanje sredstava za kupnju materijala za ličenje putem akcije na našoj Facebook stranici, ali i akcijom prikupljanja na sajmu Zeleni Kastav. Podršku smo potražili intenzivnim umrežavanjem te preko volonterke Zelenog Kastva došli do gosp. Dževada Osojkića, obrtnika ličioca i fasadera, inače tajnika Hrvatske udruge fasadera (https://www.huf.hr/kontakt/ https://www.osojkic.hr/kako_nas_naci.htm  ).

Ovaj sjajan čovjek i njegova ekipa su nam donirali svoj rad i pomoć oko organizacije ličenja našeg novog doma – 224 kvadrata prostora u vlasništvu grada, koji smo dobili u zakup na 10 godina. Upravo je ovaj primjer društveno odgovornog poslovanja ono što nam daje novi zamah i optimizam za bolju Hrvatsku. Hvala svim građanima!  Danas, 31.7,2020., uz 37 stupnjeva u gradu, odradili smo veći dio, a sutra, 1.8.2020., nastavljamo s novom grupom volontera, naravno, uz sve mjere sprječavanja širenja pandemije.

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se