Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Uručeni primjerci kataloga 1. Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracija

Uručeni primjerci kataloga 1. Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracija

  • 28.07.2021
  • KULTURA I TEHNIČKA KULTURA

Danas, 28.7.2021. godine smo konačno uručili primjerke kataloga našim donatorima, bez kojih ne bi mogli tiskati ovaj kulturni proizvod. Nadamo se da će i autorima i autoricama donijeti prilike i dodatanu motivaciju u njihovom radu. U prostorima naše udruge smo predsjedniku donatora @Poslovni klub Partneri, gosp. Borisu Popoviću uručili primjerke kataloga kako bi diseminirali ovaj sjajan pregled hrvatskog autorskog stripa i ilustracije, kao i gurpa koje djeluju na našoj strip sceni. Hvala Poslovni klub Poslovni klub Partneri, Teklić, Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka, Damir Steinfl, Damir Stojnic, Matija Pisačić, Novi list, Dubravko Mataković, Miroslav Sekulic-Struja. Irena Jukić Pranjić, KOMIKAZE, LAVANDERMAN Vidimo se u nastavku Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracije na jesen.

Prva tura kataloga je poslana autorima poštom, a autore i autorice koji još nisu dostavili adresu na koju ćemo poslati, molimo da se jave što prije na mail: [email protected] ili [email protected].

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se