Tjedan kretanja

  • 10.05.2021
  • DIP-ov klub mladih

Danas smo pokazali kako se može zdravo kretati po gradu u sklopu Tjedna kretanja s našim nordijskim štapovima koje koristimo što više jer je zdravo i dostupno svima. Mi smo se potrudili – možete i vi!Hvala Nastavni zavod za javno Zdravstvo PGZ na aktivnom druženju. NZZJZ PGŽ je naš partner, zajedno sa Centar za socijalnu skrb Rijeka na 3 – godišnjem programu “DIPov klub mladih Priprema, pozor radim!”, kojeg sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Primorsko-goranska županija. Bili smo u društvu s ekipom iz Centra za rehabilitaciju koji su također hodali sa štapovima za nordijsko hodanje. Kakva vesela i zdrava ekipa svi skupa. https://www.fiuman.hr/obiljezavanje-svjetskog-dana…/

 

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.