Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Što smo radili prošli tjedan? 10.4.2023.- 14.4.2023.

Što smo radili prošli tjedan? 10.4.2023.- 14.4.2023.

  • 14.04.2023
  • DRUŠTVO

U utorak smo se posvetili radu u našem eko vrtu u Viškovu i njegovom uređenju. Radom u vrtu, naši korisnici unaprjeđuju svoje vrtlarske sposobnosti i vještine, koje su itekako potrebne za njihovo buduće zaposlenje – vrtlarenje i održavanje javnih površina jedna su od učestalih radnih mjesta gdje se zapošljavaju osobe s invaliditetom.

Sredinu tjedna proveli smo šivajući.  Jeste li znali da su, osim ručnog šivanja iglom i koncem, naši “DIP-ovci” vješti i na šivaćim mašinama?

U četvrtak smo proslavili Bornin 31. rođendan te smo imali i glazbenu bubnjarsku aktivnost. Naš Borna nas uvijek iznenadi sa domišljatim i kreativnim rođendanskim tortama – ovogodišnja zasigurno vodi .

Tjedan smo zaključili našom Zoom čajankom. Razgovarali smo o sukobima i načinima njihovog rješavanja. Pridružila nam se i naša nova volonterka, Matea.

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se