Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 30.10. – 03.11.2023.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 30.10. – 03.11.2023.

  • 03.11.2023
  • DJECA I MLADI

Tjedan smo započeli šivanjem naših Hildi. Aktivnosti šivanja pozitivno doprinose razvoju strpljenja, koncentracije, fokusa pažnje te motorike ruku i prstiju. Na sajmovima i različitim događanjima prepoznatljivi smo po našim unikatnim rukotvorinama – vrećicama lavande, “Vandama”, i hobotnicama, Hildama.

U utorak smo se posvetili modelarskoj aktivnosti te su naši držači za začine u cijelosti dovršeni. Svi proizvodi izrađeni su isključivo od drva različitim tehnikama: rezanjem modelarskom pilom, lijepljenjem drvofiksom, zabijanjem čavala, brušenjem brusnim papirom i sl.

S aktivnostima smo nastavili u četvrtak i to rekreativnom aktivnosti u teretani u sklopu Veslački klub Jadran Rijeka. Kod vježbanja je od iznimne važnosti da se vježbe odrađuju pravilno kako ne bi došlo do ozljeda ili negativnih popratnih posljedica vježbanja i upravo zato, rekreativne aktivnosti u teretani održavamo pod mentorstvom Marka Ukropine, kineziologa, trenera u Veslačkom klubu Jadran koji vježbe prilagođava individualnim mogućnostima.

Za kraj tjedna, imali smo radnu akciju čišćenja i pospremanja DIP-a, kako bi nas sve dočekalo čisto i uredno za početak novog radnog tjedna.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se