Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 29.04. – 03.05.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 29.04. – 03.05.2024.

  • 03.05.2024
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

 

U utorak smo se družili s prijateljima iz Centar za rehabilitaciju Rijeka. Iskoristili smo sunčani dan da se opustimo uz more u VK Jadran. Prvo smo zagrijali tijelo, zatim se istegnuli, nakon čega smo odigrali nekoliko igara. Ovakve aktivnosti potiču fizičku aktivnost kroz zabavu i promiču zdrav natjecateljski duh. Važno je naglasiti korisnicima da je bitno uživati i družiti se s prijateljima, a pobjeda je samo “bonus”.

U četvrtak smo, zajedno sa poludnevnim boravkom, napokon otišli na dugo priželjkivani izlet. Prvo smo uživali u neobičnoj kreativnoj aktivnosti – oslikavali smo crjepove akrilnim bojama, a zatim smo posjetili špilju Vrelo. Jeste li znali da se špiljski stup formira spajanjem stalaktita i stalagmita?

U petak smo se okupili u DIP-u kako bi se prisjetili, sad nam već, dobro poznatog ritma body percussion-a. Na ovaj način DIPovci razvijaju koordinaciju, ritam i pažnju te se uče strpljenju.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se