Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 27.05. – 31.05.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 27.05. – 31.05.2024.

  • 31.05.2024
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

U utorak smo se družili na glazboterapiji – “Bubnjarski krug”. Ova aktivnost nam je od velike važnosti jer, osim što se korisnici upoznaju sa raznim glazbenim instrumentima, uče stvarati i pratit ritam. Glazboterapija ima kako cilj unapređenje i poboljšanje funkcioniranja na kognitivnom, emocionalnom, socijalnom, komunikacijskom, motoričkom i općem nivou rasta i razvoja, odnosno promicanje boljeg kvaliteta života naših korisnika.

Srijeda nam je bila vrlo dinamična i zanimljiva. U društvu prijatelja iz poludnevnog boravka posjetili smo novo otvorenu Gradsku knjižnicu.

Nakon obilaska knjižnice, prešli smo u Dječju kuću gdje smo imali priliku vidjeti kino dvoranu, dječji odjel Stribor, Šumu Striborovu i mnoge druge zanimljive prostorije. Na kraju smo ostavili svoj trag tako što je svatko od nas nacrtao nešto i izložio svoj rad u “galeriji” Dječje kuće.

Jeste li znali da je Dječja kuća nekada bila tvornica duhana?

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se