Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 25.03. – 29.03.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 25.03. – 29.03.2024.

  • 29.03.2024
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

U ponedjeljak smo se okupili u našem vrtu na Viškovu. Korisnici su počistili vrt od otpada, dok su drugi rezali trnje i skupljali lišće. Boravak na svježem zraku je bitan kako za mentalno tako i za fizičko zdravlje. Rad u vrtu potiče razvoj samopouzdanja jer DIP-ovci jasno vide plod njihovog rada. Rad u timu je uvijek zabavniji pa su nam se u vrtu pridružili prijatelji iz poludnevnog boravka.

Srijeda je bila rezervirana za glazboterapiju – “Bubnjarski krug”. Od početka “Bubnjarskog kruga” do danas, vidljiv je veliki napredak u bubnjarskim i ritmičkim vještinama DIP-ovaca. Na glazbenim aktivnostima korisnici razvijaju socijalne vještine potrebne za uspostavljanje zdravih međuljudskih odnosa.

U četvrtak smo se kreativno izrazili u likovnoj aktivnosti kaširanja, reciklirajući kartonske kutije koje će nam poslužiti za skladištenje materijala. Ovim pristupom dajemo starim predmetima novu svrhu umjesto da ih jednostavno odbacimo i kupujemo nove.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se