Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 23.10. – 27.10.2023.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 23.10. – 27.10.2023.

  • 27.10.2023
  • DJECA I MLADI

Ovaj ponedjeljak posvetili smo se učenju osnova talijanskog jezika na aktivnosti “Parliamo in italiano”. Učenje stranog jezika potiče stvaranje pozitivnijih stavova i nadilazi predrasude prema ljudima koji su (kulturno) drugačiji. Proučavanje nove kulture pomaže nam upoznati i dublje razumjeti vlastitu kulturu te nam povećava osjećaj samopouzdanja.

Utorak je bio rezerviran za modelarsku aktivnost – uz podršku profesora Rifata, dovršavali smo naše drvene držače za začine koji su uskoro spremni za korištenje

U srijedu smo čistili i pospremali prostor DIP-a. Kod naših članova “radnim akcijama” potičemo razvoj i usvajanje radnih navika održavanja prostora u kojem redovito boravimo. Nakon čišćenja, opustili smo se uz ples i glazbu.

U četvrtak smo održali glazboterapiju “Bubnjarski krug”. Jeste li znali da bubnjarske aktivnosti provodimo redovito jednom tjedno te na njima sudjeluje minimalno 15 članova?

Petak smo zaokružili rekreativnom aktivnosti. U poludnevnom boravku, veliki naglasak stavljamo na fizičku aktivnost te redovito održavamo rekreativne aktivnosti, bilo da je riječ o aktivnostima u DIP-u ili na svježem zraku. Održali smo i veliku rođendansku proslavu od našeg Leona, Helene Ć., Sanele i Matee.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se