Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 19.02. – 23.02.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 19.02. – 23.02.2024.

  • 23.02.2024
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

Ponedjeljak smo započeli sa istezanjem mišića. Ovu rekreativnu aktivnost provodimo dva puta tjedno, kako bi korisnici stvorili zdravu naviku redovite tjelovježbe.

U utorak smo se okupili na “Pričaonici” – psihosocijalna podrška, na kojoj smo raspravili o odnosima sa našim djedovima i bakama. Istaknuli smo da su oni veliko bogatstvo i razgovarali smo o različitim načinima na koje im možemo pomoći. Osim toga, skrenuli smo pažnju na činjenicu da djedovi i bake iza sebe imaju veliko životno iskustvo pa su zato vrlo dobar izvor mudrih savjeta.

Srijeda je bila posvećena sortiranju plastičnog pribora. Ovaj smo tjedan dobili dostavu od preko 3000 novih vilica, a Dipovci su do petka riješili veći dio nove narudžbe.

U četvrtak smo vježbali finu motoriku i koordinaciju uz izradu papirnatih aviona. Dipovci su avione izrađivali uz pomoć YouTube videa pa su tako vježbali praćenje uputa, te ponavljanje postupka. Kako bi ih dodatno motivirali, na kraju smo održali malo natjecanje u letenju.

Tjedan smo završili sa kreativnom aktivnošću kaširanja. Korisnici su obložili napuhane balone novinskim papirom uz pomoć smjese od ljepila i vode. Ovo je prvi korak u izradi našeg novog proizvoda, kojeg ćemo vam predstaviti čim bude spreman. Garantiramo da će vam se jako svidjeti!

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se