Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 18.03. – 22.03.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 18.03. – 22.03.2024.

  • 22.03.2024
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

S nestrpljenjem smo dočekali sunčano vrijeme, pa smo odmah s prvom zrakom sunca otišli u vrt na Viškovu. Rad u vrtu potiče vrtlarske i motoričke vještine naših korisnika. Dok Dipovci provode vrijeme na svježem zraku, uče koristiti jednostavne alate, što im otvara mogućnosti za zapošljavanje na radnim mjestima poput pomoćnog vrtlara ili cvjećara.

U DIP-u je utorak dan za tjelovježbu. Kada je sunčano, s korisnicima se uputimo u VK Jadran i uz more odradimo razgibavanje i trening snage. S obzirom da je ovaj utorak bio sunčan i topao, možete pretpostaviti da smo bili u VK Jadran.

U srijedu smo “zasukali rukave” i napravili smo paštetu od tune. Uz paštetu smo poslužili cherry rajčice i tvrdo kuhano jaje. Jeste li znali da naši korisnici aktivno sudjeluju u svakom koraku pripreme jela: od kupovine namirnica do serviranja?

U četvrtak smo se družili uz glazbu na bubnjarskom krugu. Naši Dipovci jako vole ovu aktivnost pa ju zato nikad ne preskačemo.

Kako bi Dipovci stvorili radne navike, često imamo radne akcije u sklopu kojih čistimo i pospremamo naš prostor. Dipovci uvijek rade u paru kako bi si olakšali posao te ga učinili zabavnijim.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se