Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 17.7.-21.7.2023.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 17.7.-21.7.2023.

  • 21.07.2023
  • DJECA I MLADI

Tjedan smo započeli aktivnosti iznenađenja koju je za nas održala volonterka Nika izrađivali smo “vulkan” od različitih materijala i boja čiju smo erupciju kasnije uspoređivali s “erupcijom osjećaja” kod ljutnje/tuge. Ova aktivnost je za naše članove imala mnogo dobrobiti: osvijestili su važnost refleksije vlastitih emocija i samokontrolu prilikom prisustva negativnih emocija, usavršili su grubu motoriku kroz ručno oblikovanje vulkana, razvijali su finu motoriku i vježbali preciznost rijekom usisavanja sastojaka za pokus

U utorak je dio naših članova imao aktivnost plivanja na Bazenima Kantrida. Jeste li znali da (terapijsko) plivanje jača srčanožilni sustav, stabilizira krvni tlak, produbljuje disanje, povećava kapacitet pluća, poboljšava opskrbljenost kisikom i ima antistresno učinak?

Sredinu tjedna posvetili smo vježbanju kulinarskih vještina, stoga smo pripremili pravo ljetno jelo – osvježavajuću povrtnu salatu od tune!

U četvrtak je bio dinamičan dan! Održali smo glazboterapiju Bubnjarski krug, proslavili smo Mijin rođendan, naša Helena održala je plesnu aktivnost, a uspjeli smo čak i očistiti prostor DiP-a

Tjedan smo zaokružili našom Zoom čajankom! Pripremali smo se i razgovarali o sutrašnjem odlasku na radionicu “Aplikacije na tekstilu” koji će za nas održati Hrvatski Fotosavez.

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se