Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 17.06. – 21.06.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 17.06. – 21.06.2024.

  • 21.06.2024
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

U ponedjeljak smo uživali na svježem zraku! Ujutro smo, prije nego je sunce postalo prejako, krenuli u laganu šetnju sa nordijskim štapovima. Nordijsko hodanje je jedinstvena aktivnost koja koristi širokom spektru ljudi, uključujući osobe s medicinskim problemima, starije osobe, trudnice i profesionalne sportaše. Bez obzira na dob, kondiciju ili ciljeve, nordijsko hodanje je sigurno, učinkovito i ugodno. Jeste li znali da nordijsko hodanje aktivira čak 90% tjelesnih mišića?

U četvrtak nam je volonterka Iva održala edukativnu aktivnost o pravilnom i efikasnom čišćenju prostora. Naučili smo koja sredstva koristiti za različite površine i kako ih primjenjivati na siguran način. Ovakve aktivnosti prikazuju Dipovcima važnost čistoće i urednosti prostora te ih pripremaju za poslove poput pomoćnog čistača ili spremačice.

Tjedan smo završili opušteno uz kavu i glazbenu aktivnost bubnjanja. Odlascima na kavu promičemo vidljivost i normaliziramo sudjelovanje naših korisnika u društvu. Time potičemo ravnopravnost, smanjujemo stigmu i pružamo potporu u njihovom osamostaljivanju.

Ako ste nestrpljivi i želi znati što se događa u DIP-u, prije objave za kraj tjedna, zapratire nas na Instagramu ( https://www.instagram.com/udruga.dip/ ) i Facebook-u te gledajte naše priče u kojima prenosimo atmosferu iz DIP-a u stvarnom vremenu!

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se