Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 11.03. – 15.03.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 11.03. – 15.03.2024.

  • 15.03.2024
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

U utorak smo se zaputili na trening u VK Jadran. Trening smo započeli sa razgibavanjem a onda su uslijedile vježbe snage. Kako bi smanjili rizik od ozljede, trening smo zaključili opuštanjem mišića.

U DIP-u je glazba, a posebno bubnjevi, neizostavan dio tjedna. Stoga smo se i ovaj tjedan okupili na glazboterapiji s Lukom. Na ovoj aktivnosti naše tijelo i mozak rade zajedno pa tako vježbamo motoričke i kognitivne sposobnosti istovremeno.

Četvrtak smo započeli sa sortiranjem plastičnog pribora a, s obzirom da su korisnici kroz jutro bili vrijedni, završili smo uz društvene igre. Jeste li znali da u DIP-u imamo šarenu kolekciju raznih društvenih igara.

U petak smo se posvetili čišćenju prostora. Korisnici su, uz pomoć volontera, prebrisali površine, pomeli i oprali podove, pospremili stvari i oprali kante za otpad. DIP je sad uredan i mirisan te nas čeka spreman za naredni radni tjedan.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se