Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 06.05. – 10.05.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 06.05. – 10.05.2024.

  • 10.05.2024
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

Tjedan smo započeli u društvu prijatelja iz Centar za rehabilitaciju Rijeka koji su nam pomogli u izradi i pripremi materijala za naše hobotnice Hilde. Na ovaj način dijelmo iskustva i ideje sa našim kolegama ali i stvaramo priliku za korisnike da se druže i stvaraju nova prijateljstva.

Srijeda nam je bila vrlo dinamična. U prvom dijelu smo se družili i učili uz igru “grad-država” a u drugom smo dijelu, s prijateljima iz poludnevnog boravka, imali proslavu rođendana. Ove aktivnosti su važne za poticanje socijalnih vještina te za rad na dinamici i koheziji grupe.

U petak smo razgovarali o vrlo važnoj temi – prva pomoć. Naša volonterka Iva nam je ukazala na važnost poznavanja pravilne izvedbe prve pomoći. Dipovci su u paru demonstrirali jedan drugim kako pravilno zaustaviti krvarenje ili omotati ranu. Ponovili smo najvažnije brojeve hitnih službi te kako jasno i brzo prenijeti informacije i zatražiti pomoć! Znate li vi kako treba postupiti u slučaju nesreće?

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se