Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 05.06. – 09.06.2023.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 05.06. – 09.06.2023.

  • 09.06.2023
  • DRUŠTVO

Ponedjeljak smo posvetili informatičkoj aktivnosti – naši članovi su vježbali digitalne vještine rada na računalu. Naučili smo: koristiti se USB-stickom, što je USB i čemu služi, sigurnosno ga isključiti iz računala.

U utorak smo dovršili naše drvene košare za kruh. Uspjeli smo ih i premazati zaštitnim slojem za drvo. Jedva ih čekamo koristiti u novoj kuhinji. Nakon aktivnosti, dio naših članova išao je na aktivnost plivanja na Bazenima Kantrida

Sredinu tjedna obilježili smo kulinarskom aktivnosti koju je za nas održala volonterka Luciana. Radili smo čokoladne kolačiće. Kontinuiranim kulinarskim aktivnostima, naši članovi usvojili su jednostavne poslovne pripreme hrane, popust sjeckanja, guljenja, služenja mikserom i ribežom i sl.

Tjedan smo zaokružili našom Zoom čajankom! Razmjenjivali smo doživljaje od četvrtka – kako smo ispunili slobodan dan! Kvalitetno i strukturirano provođenje slobodnog vremena je važno za samoaktualizaciju te zadovoljenje potreba i interesa pojedinca.

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se