Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 05.02. – 09.02.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 05.02. – 09.02.2024.

  • 09.02.2024
  • Boravak socijalna usluga

#dnevnicentarprijatelji #poludnevniboravak

Tjedan smo započeli sa istezanjem i meditacijom. Ističemo važnost fizičkog zdravlja kroz razne rekreativne aktivnosti, zato vježbamo dva puta tjedno. Pokreti su prilagođeni mogućnostima naših korisnika i prostoru u kojem se kreću. Vježbe koje izvodimo primjerene su malim prostorima kako bi se korisnici mogli istezati i u svojim domovima.

Niti ovaj tjedan nismo zapostavili mentalno zdravlje već smo ga potaknuli kroz psihosocijalnu podršku – “Pričaonica”. Zadnjih par mjeseci za naše korisnike je bilo izazovno zbog puno promjena, stoga smo razgovarali o osjećajima koje te promjene mogu probuditi u nama i kako smanjiti razinu nelagode u takvim situacijama.

U srijedu smo na kulinarskoj aktivnosti pripremili krpice sa zeljem. Ovo jelo je tradicionalno, hranjivo i jednostavno – sve što treba našim Dipovcima.

U četvrtak smo se družili izvan prostora Dipa-a s prijateljima iz poludnevnog boravka. Bio je lijep sunčan dan pa samo na Riječkom lukobranu prešli čak 4km.

Tjedan smo završili sa slaganjem i sortiranjem plastičnog bešteka. Dipovci su u sat vremena složili preko 500 žlica.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se