Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 04.03. – 08.03.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 04.03. – 08.03.2024.

  • 08.03.2024
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

Ponedjeljak smo započeli za informatičkom aktivnosti. Korisnici su imali zadatak unjeti podatke u Excel tablicu. Kroz ovaj zadatak Dipovci su imali priliku naučiti osnovne nazive i formule koje koristimo u ovom programu.

U utorak smo posjetili VK Jadran te smo sa trenerom Markom odradili zagrijavanje i trening. Vrijeme nas je poslužilo stoga smo se razgibali na svježem zraku. Pogled i miris mora su pridonijeli kvaliteti treninga pa smo se za kraj opustili uz zvuk valova.

Srijedu smo proveli u kuhinji spremajući maneštru i kruščiće. Na hladan zimski dan, maneštra nas je ugrijala i okrijepila. Ovakve aktivnosti, osim što pospješuju motoriku i kulinarska znanja, pripremaju korisnike za buduća radna mjesta kao što su pomoćni pekar ili kuhar.

Jeste li znali da naš korisnici sami umijese tijesto kada radimo pekarske proizvode?

U četvrtak smo se posvetili glazbi sa Lukom Aničićem. Glazboterapija – “Bubnjarski krug” potiče kolegijalnost i koordinaciju. Korisnici jako vole ovu aktivnost i svaki tjedna nestrpljivo čekaju četvrtak kako bi se zabavili kroz stvaralaštvo.

Tjedan smo završili sa likovnom aktivnosti. Obojali smo magnete koje smo prethodno izradili od glinamola. Ako želite izbliza pogledati naše proizvode i bolje nas upoznati, posjetite nas u ponedjeljak na Zelenom Kastvu!

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se