Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Što smo radili prošli tjedan? 6.3. – 10.3.2023.

Što smo radili prošli tjedan? 6.3. – 10.3.2023.

  • 10.03.2023
  • DRUŠTVO

Početak tjedna posvetili smo izradi naših drvenih vješalica za ključeve. Drvo korišteno za vješalice je industrijski ostatak dobiven obradom drva kojeg smo mi odlučili ponovno iskoristiti (“reuse”). Dan smo zaključili “Pričaonicom”

U utorak smo posjetili Prirodoslovni muzej Rijeka, nakon kojeg smo otišli na kavu i zajedničko druženje.Jeste li znali da je Prirodoslovni muzej Rijeka prvi regionalni muzej na riječkom području osnovan 1876. godine?

Srijeda je bila rezervirana za dramsku aktivnost s volonterkom Vitom i dovršavanje naših šarenih vješalica. Povodom Dana žena, održali smo diskusiju o rodnoj ravnopravnosti

Četvrtak smo proveli u društvu naše volonterke Ulike koja je za nas održala aktivnost “Pantomima” i “Simon says”. Stigli smo i “bubnjati”

Tjedan smo zaokružili našom Zoom čajankom – otvorili smo temu “posao” i ponovili što je i koje odgovornosti sa sobom nosi.

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se