Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Što nakon diplome?

Što nakon diplome?

  • 21.09.2021
  • OBRAZOVANJE

Online panel o zapošljivosti mladih pripadnika ranjivih skupina, posebice osoba s invaliditetom.
Sveučilišni savjetovališni centar Sveučilišta u Rijeci i Grad Rijeka – Odjel gradske uprave za poduzetništvo organiziraju online panel “Što nakon diplome?” koji će se održati 22. rujna 2021. godine, u 11:00 sati, putem Zoom platforme.
Tema panela je zapošljivost mladih pripadnika ranjivih skupina, posebice osoba s invaliditetom, a program panela nalazi se na poveznici: http://www.ssc.uniri.hr/files/to_nakon_diplome_Poster_3.pdf.
Zbog ograničenog broja sudionika, prijave na panel su obavezne, a svoje sudjelovanje možete prijaviti najkasnije do utorka 21. rujna 2021. u 15:00 sati, putem poveznice u nastavku: https://forms.gle/biRfv9cFj1eUvjiT8.
Panel se organizira u sklopu mjere „Provođenje promidžbenih i informativnih aktivnosti prema dionicima na tržištu rada usmjerenih na poticanje zapošljavanja mladih, pripadnika ranjivih skupina“, koja se provodi u okviru Akcijskog plana za mlade 2021. Grada Rijeke i redovitih aktivnosti Sveučilišnog savjetovališnog centra.
Sudjelujemo i mi, jer će biti riječi o mogućnostima rada i zapošljavanja osoba s invaliditetom.

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se