Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
R(AE)L INCLUSION / ERASMUS+: POZIV za osposobljavanje za osobe koje rade u obrazovanju odraslih osoba s teškoćama u učenju i ponašanju i osobama s invaliditetom!

R(AE)L INCLUSION / ERASMUS+: POZIV za osposobljavanje za osobe koje rade u obrazovanju odraslih osoba s teškoćama u učenju i ponašanju i osobama s invaliditetom!

  • 28.04.2024
  • DRUŠTVO

Pozivamo vas da sudjelujete u projektu tako što ćete se prijaviti na besplatno stručno osposobljavanje za osobe koje rade u obrazovanju odraslih (primjenjivo i za rad s djecom, mladima i bilo kojoj organizaciji u kojoj se održavaju i formalni i neformalni oblici obrazovanja i/ili cjeloživotnog učenja) koje ćemo održavati tijekom svibnja.

Usavršavanje nastavnika i drugih osoba koje rade i raditi će s osobama s teškoćama i invaliditetom  (osobame s teškoćama u učenju i ponašanju i ostalim kombiniranim teškoćama 2022-1-HR01-KA220-ADU-000085871.

13.5.2024.│ 10.00h Prepoznavanje odraslih s teškoćama 

14.5.2024.│ 10.00h Edukacija odraslih s teškoćama 

15.5.2024.│ 10.00h Načela podučavanja odraslih s teškoćama.

Prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika na: https://forms.gle/kHZQ3kEfNXFF4nDJ7

Svatko do vas je u nekom trenutku radio ili se susretao s osobama s teškoćama i/ili invaliditetom. Naše dugogodišnje iskustvo s radom s vašim studentima koji su u našoj udruzi na stručnoj praksi, volonterskom radu, ili na projektima učenja zalaganjem u zajednici (engl. service learning),  bez obzira je li bio svjestan toga ili mu je osoba sama to saopćila nemaju dovoljno kompetencija za rad s njima, bez obzira hoće li raditi u obrazovanju ili nekom drugom sektoru.
Ovo stručno osposobljavanje  jedan je od rezultata projekta R(AE)L INCLUSION , a partneri su nam Dante i drugi EU partneri. Više na www.dip.hr    https://dip.hr/erasmus-ka220-rael-inclusion-training-adult-educators-for-working-with-adults-with-learning-and-behavioural-difficulties-and-disabilities/
Na kraju će svi polaznici dobiti  certifikate te besplatno savjetovanje za sve sudionike. Plaforma za e učenje je u pilot fazi i zato će  nam vaši komentari biti od izuzetne vrijednosti.  Ovo osposobljavanje se održava uživo. Pilot među nastavnicima u obrazovanju odraslih u EU je bio iznimno  dobar, a mi smo stvarno puno radlili na tome da ta predavanja i vježbe budu vrlo praktična i korisna.

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se