Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
R(AEL) INCLUSION, 4. i 5.6.2024. godine održan je sastanak partnera u Bergeracu, Francuska.

R(AEL) INCLUSION, 4. i 5.6.2024. godine održan je sastanak partnera u Bergeracu, Francuska.

  • 15.06.2024
  • DRUŠTVO

Predstavnici DIP-a su sudjelovali na završnom projektnom sastanku uživo iz projekta R(AE)L Inclusion,  održanom u prekrasnom Bergeracu u Francuskoj 5. i 6. lipnja.  (R(AE)L INCLUSION  – Training adult educators for working with adults with learning and behavioural difficulties and disabilities Project no. 2022-1-HR01-KA220-ADU-000085871).

Domaćin  je bio partner edEUcation. Projektne aktivnosti intenzivno se provode kraju u cilju usavršavanja svih materijala koje smo oblikovali tijekom projekta. Partneri aktivno rade na dovršetku internetske platforme otvorenog koda za samousmjereno učenje i umrežavanje osobe i stručnjake  u obrazovanju odraslih za rad s ljudima koji se suočavaju s teškoćama u učenju i ponašanju te invaliditetom. Na e-platformi za daljinsko učenje bit će postavljeni edukativni materijali, pa osim provjerenog i stručnog sasdražaja, bit će tu i   E-dnevnik i praktični zadaci. Platfoma će imati i “Forum“ na kojem će komunicirati oni koji koriste platformu odnosno uče i njihovi mentori. Forum će uskoro biti pokrenut i integriran u stranicu projekta.

Aktivnosti su to iz radnih paketa:

WP2: How to achieve R(AE)L INKLUSION?

WP3:  The Virtual Mirror Toolkit

WP4: Open-Source Online Platform for Self-Directed Learning and Networking of Adult Educators

WP5: Dissemination and Exploitation. 

DIP je koordinator projekta, a na sastanku su sudjelovali domaćini iz Eu i predstavnici partnera Zewelepe Consultants Limited (online), Ustanova za obrazovanje odraslih Dante, DomSpain, Euni Partners.

Hvala domaćinima ovog intenzovnog sastanka, Viktoru i Johnu iz edEUcation na trudu da nam svima približe ovaj prekrasan dio Francuske.

Projekt je financiran iz Erasmus+ programa EU KA220.

Hvala Mari na  fotografijama sastanka.

 

 

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se