Promocija strategije kulturno-turističke valorizacije Parka skulptura Dubrova

  • 03.10.2020
  • Istraživanja, strategije i analize

Danas 2.10.2020. smo u Informativnom centru Kocka u Labinu promovirali @Strategiju kulturno – turističke valorizacije Parka skulptura Dubrova kojoj smo radili cijelu ovu tešku 2020 godinu, u okviru projekta Recolor, financiranog iz Interreg programa. @Grad Labin je dao sve da najbolje iskoristi priliku da kvalitetno iskoristi ovaj program, a @Mediteranski kiparski simpozij dao sve od sebe da prenese ljubav i brigu za ovaj resurs na sve. Naši suradnici, ključni dionici razvoja, od  Istarske županije do Općina su izuzetno doprinijeli uspostavi kvalitetnog dijaloga, jer bez motiviranosti svih za rad na “istoj stvari” nema napretka. Možda je zato prožeta i snovima i realnosti, sjajnom suradnjom svih dionika koji su vrlo stručno i iskreno dijelili s nama svoje iskustvo i znanje. Ponosni smo što smo dio ove sjajne budućnosti, odličnih ljudi punih i volje i znanja da guraju dalje ovo kulturno blago koje je sada u dobrim rukama, i Grada, i ljudi, i svih kojima je stalo da ga očuvaju i pokažu svijetu. 😍

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.