Poziv na promociju kataloga radova s izložbe autorskog stripa i ilustracije

  • 08.07.2021
  • Kultura i umjetnost
Čast nam je pozvati Vas na promociju kataloga radova s izložbe Kvarnerska kolonija autorskog stripa i ilustracije koja će se održati u ponedjeljak, 12.7.2021. godine u 12:00 sati ispred Centra Gervais u Opatija, Nikole Tesle 5. Katalog je jedna od aktivnosti Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracije kojom želimo promovirati domaću autorsku strip scenu. Katalog obuhvaća reprezentativne radove izložene na izložbi koja se održavala od 6.11.2020. do 24.12.2020. u Exportdrvu u Rijeci.
Ideja o Koloniji rodila se u Opatiji.
Promotori kataloga su Marta Berčić, voditeljica projekta, Damir Steinf, umjetnički voditelj projekta i Matija Pisačić, član uredništva kataloga. Osim njih na promociji će nam se obratiti ravnatelj Centra Gervais Ernie Gigante Dešković te donatori, prvenstveno predstavnici PartneRI – poslovni klub koji su sufinancirali tisak kataloga.
Koloniju su sufinancirali Primorsko-goranska županija, Grad Opatija, PartneRI i Društvo za istraživanje i potporu.
Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate promociju kataloga radova s izložbe Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracije kako bi nam pružili podršku u daljnjem radu na ovom području djelovanja.
Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.