Prezentacija i najava početka izrade Strategije za mlade PGŽ

  • 02.10.2020
  • Istraživanja, strategije i analize
Večeras, 1. listopada 2020. smo na Kanal Ri u Županijskoj kronici prezentirali i najavili početak izrade Strategije za mlade Primorsko-goranske županije. Ispred Savjeta sudjelovao je predsjednik Robert Matić. #mladizamlade

 

Vjerujemo da će ovo biti sjajna suradnja s mladima i svim ključnim dionicima koji rade s i za mlade Primorsko-goranske županije jer u sljedećih nekoliko mjeseci čeka nas vrlo ozbiljan i odgovoran rad – izrada Programa za mlade Primorsko goranske županije! Kako od osnutka radimo za mlade i s mladima vjerujemo da ćemo naći put do mladih kao i rješenja mnogih izazova s kojima se susreću! Poželite mladima sreću i nama koji ih vodimo ka artikuliranju važnog dokumenta javne politike naše Županije. Dinamičan i vrijedan Savjet mladih PGŽ nam je glavni oslonac na tom putu. Pozivamo sve mlade da prate izazove koji nas čekaju i budu aktivni u donošenju odluka koje se njih tiču, jer sad je odlična prilika da zajedno nađemo mnoga rješenja i stvorimo još bolji dijalog u interesu mladih. Vidimo se skoro opet!

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.