Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Prezentacija i najava početka izrade Strategije za mlade PGŽ

Prezentacija i najava početka izrade Strategije za mlade PGŽ

  • 02.10.2020
  • ISTRAŽIVANJA
Večeras, 1. listopada 2020., smo na Kanal-u Ri, u Županijskoj kronici prezentirali i najavili početak izrade Strategije za mlade Primorsko-goranske županije. Ispred Savjeta sudjelovao je predsjednik Robert Matić. #mladizamlade

 

Vjerujemo da će ovo biti sjajna suradnja s mladima i svim ključnim dionicima koji rade s mladima i za mlade Primorsko-goranske županije, jer u sljedećih nekoliko mjeseci nas čeka vrlo ozbiljan i odgovoran rad – izrada Programa za mlade Primorsko-goranske županije! Kako od osnutka radimo za mlade i s mladima, vjerujemo da ćemo naći put do mladih, kao i rješenja za mnoge izazove s kojima se susreću! Poželite mladima sreću, a poželite ju i nama koji ih vodimo ka artikuliranju stavova i potreba, koji će činiti dijelove važnog dokumenta javne politike naše Županije. Dinamičan i vrijedan Savjet mladih PGŽ nam je glavni oslonac na tom putu. Pozivamo sve mlade da prate izazove koji nas čekaju i budu aktivni u donošenju odluka koje se njih tiču, jer sad je odlična prilika da zajedno nađemo mnoga rješenja i stvorimo još bolji dijalog, u interesu mladih. Vidimo se uskoro!

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se